Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Z logowaniem do gry

Galfados

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was się spytać co może być przyczyną problemu z logowaniem do combata.

Gdy wpiszę swoje poprawne dane to znika okienko logowania zaś w lewym dolnym rogu pojawiają się informacje typu: ,,Poprawnie załadowano messengera". Dodam również, że posiadam wersję europejską.

Reinstall nic nie pomógł (Ściągałem również nową instalkę).

Proszę o szybką odp. bo mam black magnuma i chcę nim pograć ;d

Opublikowano

Być może to wina twojego neta (mi też się zdarza raz na miech) spróbuj w innej porze dnia lub zresetuj router, ogranicz swojej rodzinie/swoim współlokatorom wszelakie downloady, gry i muzyke które czerpią przy użyciu neta -> idziesz zamykasz kompa i uciekasz :D (Czasami ten problem z logowaniem jest też z winy nexona gdy zrobi jakiś event, bo wtedy jest dużo ludu i trudno wbić, ale teraz działa normalnie więc to odpada).

Opublikowano

@PiecuPL

Nie, formata nie rób.

Poczekaj jeszcze trochę.

Zrestartuj kilka razy połączenie z internetem, a jak nie to może wymień router.

Ja miałem tak, że też nie mogłem się zalogować do CA, na 2 dzień przyszedł koleś od firmy zakładali mi nowy ruter i tadata działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...