Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Znowu atakujemy BP!

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginalny tekst:

Hey all! As you remember some time ago we organized to crash DarkOrbit servers by making new accounts and run them on bot on x-1. As you remember at first time the biggest servers were down for a few hours which proves about our success

Now the action starts again! In 24.05.2012 at 19:00 we will crash DarkOrbit servers again! What we need to do then? Just create few new accounts and run them on bot on x-1 (the best will be kbot trial). Now we need to show our power AGAIN!

Official vid of event:

Tłumaczenie:

Witam wszystkich! Jak pamiętacie, jakiś czas temu zorganizowaliśmy awarię serwerów DarkOrbit, poprzez tworzenie nowych kont i puszczanie ich na mapach x-1 . Jak wiecie, największe serwery upadły na kilka godzin co świadczy o naszym sukcesie.

Teraz akcja się powtórzy! Dnia 24.05.2012 o 19:00 ponownie spowodujemy awarię serwerów DarkOrbit! Co potrzebujemy? Musimy porobić nowe konta i puścić je na bocie na mapie x-1 (Najlepiej na trialu Kbota). Pokażemy wszystkim naszą MOC!

Oficjalne video wydarzenia:

Akcję organizuje [chyba] kamieniarz, to wyżej to tekst napisany przez niego na konkurencyjnym forum, to niżej to tłumaczenie wykonane w 100% przeze mnie. To co? Kboty i do roboty ;d

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja tam nie wiem ;d Ale może być fajnie... Chyba chodzi o to że znów są kapcze i chyba zaczynają znów banować. Musimy im pogrozić...

Post jednego z użytkowników ,,tamtego'' forum:

We have an french admin on this forum...

M-Krilin reported this event at Bigpoint >' date='<

We kill this fucking french admin.[/quote']

Czyli:

Mamy Francuskiego Administratora na tym forum.

M-Krilin zaraportował to wydarzenie do BigPointu >' date='<

Zabijemy tego >>fucking<< francuskiego admina[/quote']

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

no kapcie sa fakt;d ale nie banuja chyba;d mozna w summie sie pobawic;d a jak bp wie ze to ilepiej;d beda sie bali ze im padnie i beda sie starac zeby nie padlo a i tak padnie;d

Opublikowano

To co się dzieję to śmieszne ... Dostałem bana na czat za użycie słowa kerkava a dokładnie cytat; "***** fajną masz kerkavę" (***** to nick gracza) o banik na czata 30 dni za rozpowszechnianie niedozwolonych programów -_- nie no spoko, ale to początek bajki. Zalogowałem się na drugie konto pytałem czemu ban toć nie dałem linka ani nic ble ble ble... Kilka osób poparło mnie na czacie no to ban na czat. Wchodzę na konto trzecie napisałem "Witam" no i ban znów i jeszcze było kilka razy tak, w końcu konta się skończyły. Napisałem do supportu, że CM-owie robią sobie amerykankę i na koniec dopisek z mojej strony " Z poważaniem mrpukacz (bez poważania dla w/w CM-ów) " i odpowiedz była taka Szanowny(a) Graczu,

Skoro bez poważania to możemy zawsze panu banem na konto poprawić.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

no i chyba rozumiecie konsens :)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Mówicie że nie banują?- powiedzmy:P

Nie ma capchy? ok:P

Ale parę osób mówiło mi ostatnio ze teraz nie będzie ostrzeżeń, tylko od razu permy i teraz nie wiem czy bocić czy nie i stoję w miejscu:P Nie wiecie coś na ten temat?

Zrób nowe konto na nowego maila idz do kumpla i wyślij ticketa z zapytaniem czy są permy na dzień dobry czy warny ;) Bym sam to zrobił tylko, że jest majówka i nie chce się pisać z niższymi formami inteligencji :)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

no bp se jaja robi z nas, ja wyslalem z amerykanskiego serva zapytanie czemu ranga mi w miejscu stoi oni odpisali ze ma do ameryki pisac nie do nich, a pisalem z konta na amerykanskim serv ale mniejsza o to bo niby nie maja jak poprawic a zbanowali mnie za cos( bugowalem, bocilem itp) oni teraz banuja takie wlasnie przypadki pojedyncze, a juz nie wspomne o banie na forum na pol roku za propagowanie botusingu, bo napisalem ze nie ma juz ban vawe jak kiedys i ze wiem bo sam boce na kilka kont, troche przeginaja moim zdaniem, robia jedno mowia co innego,ale zeby komus pomoc to jeszcze o tym nie slyszalem

Opublikowano

Captchta jest , i ma się dobrze (mi wyskoczyła wczoraj)

a sam event czemu nie , zawsze można im dopiec za te wszystkie zła co uczynili ;)

Opublikowano

@2up

Do jasnej niedoli, Kim Ty jesteś ? -,-

Filmik "Anonimowych" podrobiony, W telewizji w prawym dolnym widać.. Że intro z filmu V Jak Vendetta..

Porażka ...

Weźcie się za bocenie, A nie psujecie im serwery..

Jeszcze więcej wam Captch dadzą.. Albo i banować zaczną -,-..

Jeszcze do gościa tworzącego temat.

Jesteś żalosny, Wstawiasz same gówna na forum.

Stękasz o buga jedynie...

Takich tu pełno :)

yolh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...