Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie doszly RP

Doman95ComeBack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypomnij sobie czy na pewno wpisałeś dobry nr też miałem taki problem jak nie dojdą w ciągu 48h to napisz do supportu i wyślij im ss billingów tam będzie pisać że tego i tego dnia wysłałeś taki i taki sms i oddadzą ci RP

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

nie możesz pisać do supporta lola bo oni nie są od płatności musisz pisać wyżej czyli http://www.boku.com/support/ rejestrujesz się wybierasz gre piszesz temat 1-3 dni i będziesz mial odp

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Prawdopodobnie pomylilem nr bo 2 raz sprobowalem wpisalem znowu swoj nr i mi na tel przyszlo ze mam wyslac tego smsa ktorego wyslalem wczesniej no ale poszla kasa i nei mam RP bo zle wpisalem nr wiec napisze od supporta

Opublikowano

angielska strona inteligencie od polskich gier też jest pisz po polsku nie ma różnicy jak napiszesz zrób ss billingów wchodzisz np orange.pl i bedziesz musial podać swój numer i będziesz mial billingi

Angielska strona, angielski support - zgadnij.

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Nie masz po co pisać do supportu.

Oddałeś po prostu im kasę za free :D

Podałeś zły numer, wysłałeś ze swojego, ale nie masz potwierdzenia płatności.

@Down

Boku nie zarejestrowało jego numeru, więc...

Wysłał sms od tak.

Opublikowano

up hahahah co ty nie powiesz wystarczy że zrobi ss billingow ze strony typu orange i wysle im ss ja tak przejeb... 80zł i oddali mi...

czy ty na prawdę jesteś ułomny czy tylko żartujesz... nie musza zarejestrować jego nr ma dowód ze wysłał ty się kid modem nazywasz?

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...