Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook choroba XXI wieku ?

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Większość portali, gier, stron internetowych w tym mpc nawiązuje do Facebooka tzn lubie to jakieś bannery itp

Sam nie mam Facebooka ale znam ludzi co mają :

Koleżanki mojej siostry jak są u niej to potrafią co 15 minut przychodzić do mnie i "daj mi na chwile na fejsbuka"

Trzech moich kolegów potrafi spędzać po 5h wypełniając ankiety i inne pierdoły

Rozumiem że służy on do komunikacji pokazywania zdjęć itp ale to co ludzie robią na Facebooku to przesada ( na wioszce można pooglądać wyczyny fejsbukowiczów)

Proszę o wasze opinie na ten temat .

Opublikowano

Koleżanki mojej siostry jak są u niej to potrafią co 15 minut przychodzić do mnie i "daj mi na chwile na fejsbuka"

jakbym ryknal wypierdalac to juz by wiecej nie przylazly

s2c77Oa.png

Opublikowano

jakbym ryknal wypierdalac to juz by wiecej nie przylazly

No ja tak nie potrafię wobec pasztetu co robi oczka jak kot ze szreka

Opublikowano

Nie posiadam i jestem z tego zadowolony. Z kumplami/laskami itp. mogę się kontaktować telefonicznie albo w tradycyjny sposób spotkania się. Niestety ludzie traktują FB bardzo poważnie, i można się uzależnić tak jak od MPCFORUM :} Znam wiele osób które bez FB nie przeżyją (Dosłownie ;])

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Mam fb, ale korzystam z niego niezbyt często, wchodzę, patrzę czy nie mam nowych wiadomości i wychodzę. Na szczęście w mojej szkole nie ma za dużo kurew które myślą tylko o fb.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

barykada w pokoju + sluchawki i muzyka tak glosno jak sie da

s2c77Oa.png

Opublikowano

ciężko krzyknąć wypierdalaj? postrasz je kocykiem albo coś. najlepiej jakby któraś miała na imię Magda to już w ogóle strasz ją ciągle kocem.

Mam taką zasadę że w domu nie przeklinam :)

Postraszyć kocykiem ? Weź kijem bym nie ruszył nawet przez worek na tym kiju :D

Co masz do imienia Magda ?

Opublikowano

niepamietasz katastrofy w sosnowcu jak matka zabila mala magde?<byla mala i byla w kocyku>

Nie interesuję sie pojedynczymi zabójstwami, jak dla mnie to śmiech w związku z tym że cały kraj przez 2miesiące gada o jednym morderstwie

Opublikowano

wpisz fejsbuka ze wszystkimi możliwymi domenami do pliku hosts, to za chuj nie odpali

Opublikowano

wpisz fejsbuka ze wszystkimi możliwymi domenami do pliku hosts, to za chuj nie odpali

Możesz dokładniej to opisać ? było by to zajebiste rozwiązanie dla mnie :)
Opublikowano

wndows>system32>drivers>etc

masz tam plik hosts ktory edytujesz

na samym dole dodajesz 127.0.0.1 www.facebook.com i fejsik za chuja nie odpala reszta stron dziala normalnie

s2c77Oa.png

Opublikowano

na samym dole dodajesz 127.0.0.1 www.facebook.com i fejsik za chuja nie odpala reszta stron dziala normalnie

niech będzie subtelny i zamiast 127.0.0.1 wpisze 209.222.138.10 - lepszy efekt

Opublikowano

Dziękuję :) Przyda się :) Teraz będzie błogi spokój .

A teraz taki temacik poboczny

Jeżeli na moim kompie zainstaluje keyloggera i wykradne passy do konta tych pasztetów i im np. pousuwam zdjęcia i znajomych to moge coś za to dostać ?

UP ^^

Opublikowano

Użyj pliku hosts tak jak wyżej ci poradzili i daj tam adres do ******** albo **********. Po paru takich wpadkach odechce im się odwiedzania fejsbuka. Ewentualnie jeśli masz router to zablokuj adres facebook.pl , facebook.com ;). Tylko ostrzegam, że rodzina nie będzie miała dostępu do FB ;x.

jqeuR.png

Opublikowano

FaceBook nie jest choroba, tylko uzwaja go chorzy ludzie.

Powiem wam ze ja osobiscie nie mam nic do FaceBook'a, nie posiadam, ale to co ludzie robia z nim na nim itd. to lekka przesada. Mialem FaceBooka przez 1 tydz. chcialem zobaczyc co w nim jest takiego "Niezwyklego". Okazalo sie ze jest podobny do znanego wszystkim NK. Usunelem go i wiecej nie zaloze. Kolezanki, koledzy ciagle sie chwala nowymi fotami czy tam jakimis filmikami na FB, ja mam to gleboko w Chuju. Tak samo jak napisal ktos wyzej, wole sie spotykac w Tradycyjny sposob nie przez neta czy Skype ( chyba ze jest to naprawde niemozliwe), lub przez telefon.

Pozdrawiam wszystkich Hejtujacych Fejsbukowiczow ;p

61093c6efb.png

Opublikowano

Miałem kiedyś ale usunąłem, to jest makabra.. cały czas fejsbuk ... cały czas kiedy będziesz na fejsie, usunąłem i jestem zadowolony.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja lubię poszperać na FB, pooglądać zdjęcia znajomych czy zobaczyć co się dzisiaj będzie działo. Służy mi to wyłącznie do szybszej komunikacji ew. do zabicia 15 minut z mojego dnia :) nic więcej.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Powiem Ci że to zależy od człowieka. Ja mam konto i jakoś nie czuję się jak jakiś "chory człowiek".

Nie mam na mysli wszystkich ludzi, tylko tych Hejtujacych na Fejsie.

Pozdrawiam i sory jesli zle mnie zrozumiales ;-)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...