Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta na allegro - brak e-mail !

Kamicio2604

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj kupiłem konto na Metin2. Dostałem dane do konta, lecz do e-mail już nie. Powiedział, że ma tam inne konta, fb i allegro i mi go nie da. Przed chwilą prosiłem o zmianę e-mail na mój, to mnie zablokował na gadu-gadu. Moje pytanie brzmi: Czy da jakoś rade zmienić ten e-mail na mój ?

Znam login, hasło i e-mail (ze strony metin2.pl). Konto jest na o2. Może się włamać na nie ? Znacie może jakiś sposób ?

Opublikowano

Napisz mi tylko czy w swojej aukcji (prezentacji) napisał, że poda passy + e-mail? Jeśli napisał, masz prawo zgłosić się to Allegro. Jeśli tego nie napisał, nic nie wskurasz.. :(

Jedynie co możesz zrobić to wjazd mu na hate :) Blokuje Cie na GG wiec inaczej już bedzię gadał - tą opcje polecam dla zdesperowanych... Napisz mi jeszcze ile dałeś za te konto, było z eq?

Opublikowano

Gościu cię widac zrobił na szaro,zgłos to do administracji allegro.No chyba że zakupiłeś konto w inny sposób no to masz lipe wtedy.Włamac wtf znam sposoby ale badziewne :) a hakierem to nie jestem więc lipa.I nie nie dasz rady zmienic e-mail na swój bo gdy zmieniasz e-mail to musisz potwierdzic zmiane e-mailu na którym aktualnie znajduje się konto.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Niestety Kupiles postac z allegro od jakiegos Neo dzieciaka

Wlamac te forum nie pomaga w wlamaniach bo wlamania sa karalne...

Mozesz z tym isc smialo na policje lub zglosci to sprawa alegro...

Niestety jak nie masz E-Maila to nic nie mozna zrobic

Nie wiem czy to cos pomoze ale nie czys gg z histori bo tak bedziesz mial dowod ze ci mial dac

Licze na Like It

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Konto 75lvl z eq, eq już przerzuciłem na inną postać, ale konto ma skille na P więc troche szkoda. Na aukcji nic nie pisało o e-mail, ale na gg jak się umawialiśmy to też miał być. Kiedyś jak mi kolega zmienił hasło w e-mail to użyłem "Brutusa", ale on jest strasznie wolny :/ Dobra teraz też sie nim pobawie ! :D Dzięki wszystkim, lecą Like ^^

Opublikowano

Konto 75lvl z eq, eq już przerzuciłem na inną postać, ale konto ma skille na P więc troche szkoda. Na aukcji nic nie pisało o e-mail, ale na gg jak się umawialiśmy to też miał być. Kiedyś jak mi kolega zmienił hasło w e-mail to użyłem "Brutusa", ale on jest strasznie wolny :/ Dobra teraz też sie nim pobawie ! :D Dzięki wszystkim, lecą Like ^^

@Borek

On nie pójdzie na Policje, ani nie napisze do Allegro, ponieważ aukcja została zakończona zgodnie z regulaminem. W aukcji nic o e-mailu nie pisał :)

Słuchaj, takie pisanie na GG jest mało warte...

Kupiłeś to co było zawarte w aukcji, a to że w aukcji nic nie pisało o e-mail'u to nic nie wskurasz..

Nie przejmuj się, człowiek uczy się na błedach. Probuj dalej pisać z tym kolesiem, aby zmienił e-mail. W ostateczności jak pisałem zapukanie do jego dźwi... Wtedy na pewno inaczej będzie mówił :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem czy to działa ale zrób tak abyś dostał bana na min 7dni najlepiej złam regulamin podaj sie sam do suppotu z ss i wyślij prośbę o zmiane email .Kiedyś było tak że jak miałeś bana to nie można było anulować tego nie wiem czy tak dalej jest .

A do tych co piszą że ma do niego jechać to może być tak że będzie od niego miał 600km i dupa .

Opublikowano

Nie wiem czy to działa ale zrób tak abyś dostał bana na min 7dni najlepiej złam regulamin podaj sie sam do suppotu z ss i wyślij prośbę o zmiane email .Kiedyś było tak że jak miałeś bana to nie można było anulować tego nie wiem czy tak dalej jest .

A do tych co piszą że ma do niego jechać to może być tak że będzie od niego miał 600km i dupa

A jak ktoś ma kase na paliwo i do delikwenta ma ok 100km to co mu szkodzi? Jak już pisałem to tylko w ostateczności, jak już na prawde Ci się nudzi :) Możesz jeszcze na przejażdżke zaprosić swoich kolegów z siłowni, lub zagadać do 4-osbowej ekipy w dresie, czy by nie pomogli za 100zł i krate browara :)

Jeśli chłop na GG blokuje widać, że chce unikać rozmowy.

Polecam bezpośrednio napisać do administracji Allegro. :)

A może mógłbyś napisać co by mu pomogło Allegro? Nic. W aukcji nic nie pisał o e-mailu. Aukcja w 100% regulaminowo zakończona.

Gdyby napisał, że da e-mail, a po zakończonej aukcji by nie dał, to wtedy Allegro i organy ścigania...

Opublikowano

Tak na przyszłość nie kupuj kont na allegro, ciesz się że masz chociaż eq a za ile kupiłeś te konto ?

mpcforumsygnatura.jpg
Opublikowano

Konto kupiłem za 200zł. Wojownik body 75lvl, eq prawie całe 5bon, do pvp, wojny, exp. Przygotowane już do AV1. Troszke mi szkoda. Aura, Wir, Szarża, Berek na P

Napisz do supportu metin2, ale mógłby mi ktoś napisać na PW, jak ta wiadomość ma wyglądać. Jestem zielony w tych sprawach :/ Pierwszy raz mam z takim czymś do czynienia.

Przyjechać do kolesia nie mogę, 500km to trochę dużo ^ ^

Opublikowano

Konto kupiłem za 200zł. Wojownik body 75lvl, eq prawie całe 5bon, do pvp, wojny, exp. Przygotowane już do AV1. Troszke mi szkoda. Aura, Wir, Szarża, Berek na P

Napisz do supportu metin2, ale mógłby mi ktoś napisać na PW, jak ta wiadomość ma wyglądać. Jestem zielony w tych sprawach :/ Pierwszy raz mam z takim czymś do czynienia.

Przyjechać do kolesia nie mogę, 500km to trochę dużo ^ ^

Mam propozycje. Możesz te eq. sprzedać na allegro. Nie wiem czy za wszystko byś otrzymał ok 200zł, ale raczej tak jak jest eq do pvp i do expa 5b.

Wtedy kupisz nową postać...

P.S. Napisz mi gdzie On mieszka. Kto wie? Może ja bede miał do niego blisko :)

Opublikowano

Według mnie powinienneś iść na policje.

Mi kiedyś ukradziono na pl'u koziki z sr 46 i 4 bonami to poszedłem z bratem na policje (brat miał wtedy 19 lat ja 16 )

Po około miesiącu zgłosił się support metina że odnaleźli skradzione itemy i oddali.

Według mnie powinienneś iść dopiero wtedy jak zmieni dane od konta bo będziesz miał dowód że jesteś właścicielem ponieważ kupiłeś na aukcji.

MPC <3

Opublikowano

hmm powiadasz 02.pl , ja potrafię się włamać ale nie na każde o2.pl

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...