Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wejściem na battlelog

seba1321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisz do supportu.

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

Napisz, że przez przypadek podałeś zły wiek.

Opublikowano

Napisz na live chacie (ang wersja supportu) i porozmawiaj w czasie rzeczywistym z agentem. Wysyłanie ticketów mija się z celem.

Opublikowano

Jeżeli przeszedłeś mutację to dzwoń do pomocy technicznej, jeżeli nie to weź tatę albo kogoś kto ma dorosły głos i powiedź że nie możesz lognąć się na battlelogu albo jakiś inny bajer.

Opublikowano

Dzwonilem do nich ja mam ruski cd key i powiedzal mi koles tak jezeli chce cos z tym zrobic to musze do rosji dzwonic gadac z nimi bo ten klucz jest cos nie poprawny czy jakos tak wiec 50 zl poszlo z dymem ;p

Opublikowano

Eh...

Nie miałeś mówić, że masz RU key, tylko, że podałes przy rejestracji zły wiek. Wtedy albo dadzą Ci nowy CDkey, abyś go użył na nowym koncie, albo wyeedytują Ci aktualne konto.

PISZ, nie dzwoń.

Gość malutki688
Opublikowano

Eh...

Nie miałeś mówić, że masz RU key, tylko, że podałes przy rejestracji zły wiek. Wtedy albo dadzą Ci nowy CDkey, abyś go użył na nowym koncie, albo wyeedytują Ci aktualne konto.

PISZ, nie dzwoń.

agent zawsze zapyta sie o klucz i bd znal jego pochodznie,nie myslisz chyba ze tak sobie napiszesz do nich a agent z usmiechem przed ekranem wysle ci nowego keya.... czasem trzeba pomyslec zanim cos sie napisze

zawsze sie zapyta, nie wazne czy masz problem z banem,pb,wiekiem itp i raczej angielski support Ci nie pomoze z ruskim keyem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...