Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Boxy bot- wykrywalność

AsuR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy boxy bot jest rownie malo wykrywalny jak Ibot czy jest jednak ta szansa ze dostanie sie warna za bocenie ?

Ile tym botem mozna bocic, non stop czy tak do 10h?

I gdzie dokladnie go sciagnac, bo sciagnalem jakis syf i mi sie "explorer.exe" zawiesil xD

Opublikowano

1.

od tygodnia rano-noc 3konta latają żadnego warna nie ma

tak więc najgorzej nie jest

z kumpli nikt też warna nie dostał

2.

możesz non stop ale wtedy łatwiej o wyłapanie bana/warna

3.

http://boxybot.net/eng_down.html

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

To jest loteria, możesz dostać warna za kbota/ibota 3 dnia, a boxybotem możesz bocić 3 miechy non stop ( taki przykład )

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Ja ci powiem boce od 2 dni po 6-9 godz dzienie i ze 200 energi i z 16k urki jest spokojnie , to dla mnie lepiej nawet niz ibot zbiera , i ani warna a od czasu to nawet do 11 godz dochodzi bot wieć , z tym wykrywalnością to masz marne szanse ze cie wyłapią :)

A tak poza tematem ( wchodze w gg i tam wszystko po rusku wieć nie wiem jak ustawic aby peta on i wrota robił , jak ktoś wie prosze na pw )

Zbieram Like!

Opublikowano

@Up żeby robił gg trzeba kupić BoxyBota, darmowa wersja jest tylko na skrzynki

@topic szanse są małe, na Ibocie są duże bo ibot zbiera zakodowane skrzynki których nie widać i na 90% dostaniesz banana :D

A BoxyBotem już zbieram skrzynki 4 dni i nic, żadnego warna, latam na niewidce, żeby inni się nie zorientowali ale wydaje mi się że admini mogą widzieć, ale pewny nie jestem.

A więc tak jak mówiłem zbieram skrzyneczki 4 dni i żadnego warna nie ma więc polecam :D

OQZWz.png
Opublikowano

@UP no bo boxybot zbiera ammo i wgl a mi tylko patrze ze uzbieral 3k skyrznek i patrze ze ammo sie nie podnisolo on tylko zbieram urke , gg , kredki , i jp

To właśnie lepiej i wgl , szanse marne na niewykrycie

Zbieram like!

Opublikowano

Admini się pojedynczymi przypadkami nie zajmują, więc spoko:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@samios2 nie zbiera tylko ammo :) W niektórych skrzynkach są uridium :P Zostawiłem na noc i od 22:00 do 16:00 około nazbierało mi ponad 20k uridium :)

OQZWz.png
Opublikowano

HotName , sry chcialem napisac że nie zbiera ammo... zbierał 3k skryznek na 1-5 i ani 1 strzalu ;d nie wlecialo tylko jp , urka , kredki wpada ;) wieć sie bardzo ciesze mniej wykrywalny , lepszy od ibot'a ;] lepsze zbieranie

Opublikowano

jak nie zbiera ammo?? co wy ludzie...

Zbiera tylko skrzynki, a w nich jest:

- Ammo

- Uri

- Kredki

Zbiera także bonusy (słoneczka, dynie itp.)

Bot jest bardzo fajny, wykrywalnością podobny do ibota

(moim zdaniem BoxyBot jest lepszy od Ibota [jeśli mowa o boxach]).

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ja od 3tyg latam 20h dziennie ;] zbiera mi około 20.000-35.000 szkrzynek. Brak warna :] więc wykrywalność oceniam na podobną do kbota ;]

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

HotName , sry chcialem napisac że nie zbiera ammo... zbierał 3k skryznek na 1-5 i ani 1 strzalu ;d nie wlecialo tylko jp , urka , kredki wpada ;) wieć sie bardzo ciesze mniej wykrywalny , lepszy od ibot'a ;] lepsze zbieranie

Pewnie wydaje Ci sie ze nie zbiera ammo bo masz pelna ladownie ammo i dlatego Ci sie nie podnosi :P Ze szkrzyneczek ammo nie leci ponad-full, za to z wrot i poprzez odpowiednie dodatki tak ;) Dzieki wszystkim za odpowiedzi, jak na razie obserwujac forum ,a szczegolnie tematy o boxybocie nie widzialem zeby ktos dostal bana, wiec oby tak dalej :D Odpowiedzi mnie usatysfakcjonowaly, do zamkniecia ;)

Opublikowano

BoxBot zbiera ze skrzynek ammo nawet jeśli masz ful ładownie a co do wykrywalności to jak wszyscy wiemy BB od ponad 2 miesięcy nie banuje

Opublikowano

hehe znam kolesia który napisał do supportu że boxybot jak zbiera boxy to mu się ammo nie zalicza ;] ale bana nie dostał ;]

Opublikowano

BP nie zatrzyma tego ;D za dużo graczy by stracili jak by mieli każdego banować ;D więc się nie dziwie,że nie banują bo to nie ma sensu zbanowany gracz zrobiłby kolejne konto i znów by bocił więc co im po tym,że zbanują jedno konto jak zaraz 2 zacznie bocić,a co do bocenia ja już długi czas jadę na nim i żadnego warna więc polecam ;]

Opublikowano

nie chec mi sie wszystkiego czytać, ale jesli tak zachwalacie tego bota jak kiedyś zachwalaliście Ibota i Kbota to zostawcie latającego w każdy wtorek rano i będziecie wtedy mieć pewność że jest niewykrywalny. Bo nie wiem jak teraz bo już 3 miechy nie gram ale wcześniej w każdy wtorek było sprawdzanie graczy więc i Kbot i Ibot potrafili złapać warna i bana. więc po co takie tematy " jest super bo latam 3 dni na boxybocie i nic..." ja latałem 9 miesięcy na Kbocie i nic... i co z tego ??? a tyle że jak tydzień mnie w domu nie było i bot nie latał dostałem bana drugi raz ban bo zapomniałem we wtorek wyłączyć. A powiem tylko tyle że Kbot latał przez 9 miechów 24/7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...