Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Demko

Solren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mozli ze gosciu zrobił mi demko bo zostawiłem exp bota i pelerynki sie naciskały same i on expił on cos napisał i ja mu odpisałem i powiedział ze mam exp bota napisał ze zrobił filmik ale odrazu jak napisał odpisałem i powiedział ze jak mu zaplace to nie wysle dałem mu 5kk i poszedł i zablokował mozliwość szeptu jak myslicie dostane bana i czy on to wrzócił i czy to wogule mozliwe ze za pelerynki tego hacka można dostać bana ?

Dodam ze gosciu nie napisał daty :)

Opublikowano

Bardzo Duzy Bład

Teraz jesli naprawde zrobil demko i je wstawi masz pewnego Bana Bo dales mu łapuwke by tego nie wstawial czyli czujesz sie winny ze cos miales

Powinnes odpowiedziec ze nie wiem o co ci chodzi ja na niczym nie gram po prostu kupilem sobie pelerynki z is i tyle...

A nie sie tlumaczyc i jeszcze dawac łapuwke

LIcze na Like It

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Rodacy proszę Was nie kaleczcie polskiego języka !

Co do tematu : Bana nie dostaniesz ,bo nie będzie mu się chciało nic wysyłać ... no i oczywiście popełniłeś błąd dając 5kk :-)

Opublikowano

@up Masz rację ja jak widzę bota to napisze mu że dostanie bana mam ss'y. Ale jeszcze nigdy nie wstawiłem, nie chciało mi się. ; D

10 - Jest!

20 - Jest!

30 - Jest!

40 - Jest!

50 - Jest!

60 - Jest!

70 - Jest!

80 - Nie ma.

90 - Nie ma.

100 - Nie ma.

..¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨..

¨°º¤ø„ϟKRI||ƩX¸„ø¤º°¨

¸„ø¤º¸„ø¤º°¨º¤ø„¸¨°º¤ø„¸

Opublikowano

Oczywiste jest to ze jak masz przykladowo dmg i zaczniesz nawalac kolesia to on powie ze ma ssy i masz bana. Tak naprawde to on nawet nie zrobi tego demka a jak zrobi to nie wstawi bo sobie powie jej no i po co mi tracic na to czas na upload itd.itp.

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...