Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ZP/GP

Qmil1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest najlepszy sposób na darmowe ZP ? Nawet jeżeli to reklamy, to chciałbym abyście polecili mi te najbardziej wartościowe i szybkie do wypełnienia. Lub jakieś inne tricki

Opublikowano

Jak się dobrze wypełni to powinno wejść, ale na początek polecam ci zp za ściąganie czegoś na amerykańskim ip, pobierzesz jakiś program i 2000 zp dla ciebie. Za to dostaniesz zp na 100%.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Raczej chyba musi być, ale możesz spróbować z innym, poczekaj jeszcze jakiś czas, a może pojawi się anonymous z usa. Możesz także poszukać innej strony na tej samej zasadzie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

sry za spam, ale moglibyście podać, które reklamy najlepiej wypełniać ? na normalnym lub na US IP ? Próbwałem kilka z down. ale zadne nie wchodziły

Gość patrykkos
Opublikowano

sry za spam, ale moglibyście podać, które reklamy najlepiej wypełniać ? na normalnym lub na US IP ? Próbwałem kilka z down. ale zadne nie wchodziły

Ogarnij się, nie będziesz miał takich samych reklam jak ktoś inny. Ja za starych czasów zmieniałem IP z kolegą i robiliśmy ZP (on miał całkowicie inne reklamy ode mnie).

Wypełniaj te, które są za darmo ...

Jeżeli trzeba to podajesz e-mail, potwierdzasz i masz ZP.

I jeszcze odnośnie tematu już około pół roku banują za zmienianie IP.

Gość patrykkos
Opublikowano

Nie wiem od czego to zależy ale już trzech moich kumpli dostało bana na 3 dni za zmianę IP i robienie free zp

:D

Znawca
Opublikowano

Ja próbowałem zmieniać proxy tym sposobem co podał Jarek wszystko zrobilem tylko jak zmieniłem IP to mi sie zadna strona nie chciała załadowac..

To zaczołem zmieniac na polskim IP zrobiłem wszystkie mozliwe reklamy za free i dostałem 1,5k zp x.x

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Możesz wypełniać różne reklamy/ankiety na darmowe ZP, a później robić tak, że ZP zamienić na GP.

Dzięki takiemu sposobowi dorobiłem się sporej sumki GP i kupiłem dużo permów :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Gość patrykkos
Opublikowano

Możesz wypełniać różne reklamy/ankiety na darmowe ZP, a później robić tak, że ZP zamienić na GP.

Dzięki takiemu sposobowi dorobiłem się sporej sumki GP i kupiłem dużo permów :)

Tym postem niczego nowego nie wnosisz do tematu.

Najpierw przeczytaj o co mu chodzi bo chyba napisał, że o reklamy...

Opublikowano

Jaki jest najlepszy sposób na darmowe ZP ? Nawet jeżeli to reklamy, to chciałbym abyście polecili mi te najbardziej wartościowe i szybkie do wypełnienia. Lub jakieś inne tricki

Wejdz na Strone Deopsit - Free Zp , I tam klknij Servey I tam rob ...

Jeseli chcesz powtazac 1 i to samo Uzyj Hide My Ip , RealHide Ip i takie programy ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...