Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Zaproś Znajomego 2.0

Palmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie.Jak zrobiłem 10 refflinków za stary system wbiłem 5lvl i dostałem 975RP.A teraz jak przejde na nowy system 2.0 to mi się reffy skasują czy moge dobić jeszcze 10x 5lvl (jak mieć 10x 10 lv)?W skrócie Do tamtych kont co wbiłem 5lv moge dobić 10lvl czy musze nowe konta zrobić ?

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Jak przechodzisz na ten nowy system, to resetują ci się reffy i robisz od nowa.

wait, tu jeszcze cytat:

Jeśli dobrze ci szło w poprzedniej edycji ?Zaproś znajomego?, masz dwie możliwości: Możesz przejść do nowego systemu i otrzymać nagrody natychmiast lub pozostać w oryginalnym programie. Zaloguj się na swoim koncie ?Zaproś znajomego?, by poznać szczegóły.
Opublikowano

Powinny (u mnie i kolegi się zbugowało, ja miałem 5 refów na start[wcześniej miałem ponad 20] jak przeszedłem na nowy, a kolega 8..).

1337528906-U345728.png
Opublikowano

Ok dzieki polecą Like ale mam jeszcze jedno pytanie:Opłaca sie przechodzić do nowego systemu?Zrobiłem 10 reffów na stary i dostałem 975RP.

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Jak sie resetują jak nie,? Jak przeszedłem na nowy system to mialem swoje 19 reffów.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

no tak, ja wzialem kase za te 5 lvle jeszcze, ale teraz to utrudnili i trzeba dobić 10 na każdym jak chcecie znowu rp.

Opublikowano

Postanowiłem przejść na nowy system i dalej mam swoje 10 reffów i do tego 2500 IP :P więc nie daje Like :(

Opublikowano

a mi moje stare refy [mialem 25] mi się zresetowały. Za bardzo nie wiem o co chodzi. Każdy po 5lvl był.

@EDIT

Wczoraj mi się zresetowało, dzisiaj wróciło.

hohohoohoho!

8K IP, za 27refów

Opublikowano

to przechodzi czyli mialeś tak jak ja 11 reffów i masz napis odbierz nagrode klikasz i dodaje ci ip 5lvl-250ip 10lvl-500 ip + 1 kamień milowy

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

Teoretycznie powinienem nagrodzić wszystkich spamerów z odpowiedziami ile to IP dostali warnem, ale podaruję tym razem...

Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...