Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chapter V już w czerwcu:)

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W czerwcu pojawi się nowy CHapter do Runes Of Magic o numerze V i tytule "Fires Of Shadowforge".

Zostanie wprowadzona nowa rasa-krasnoludy oraz dwie nowe klasy postaci:

Czarnoksiężnik oraz Champion:)

Zapraszam do dyskusji a raczej do snucia domysłów nad rolą jaką odegrają nowe klasy:P

Źródło:

http://www.runesofmagic.com/pl/news,id8192,chapter_v_ju%C5%BC_w_czerwcu.html

Pozdrawiam.

Siema Eniu;)

Opublikowano

Cóż no ciekaw jestem jak będą wyglądały w rom'ku krasnoludy oraz interesują mnie nowe klasy :P Zostanie też podniesiony chyba max lvl na 75 bo już widziałem że eq jest porobione na ten lvl.

Co do czarnoksiężnika będzie to pewnie kolejny mag tylko posługujący się czarną magią ,a Champion ? o.O wtf

Opublikowano

No i to jest kolejny powód dla którego warto kupić grę tyle tych nowych klas..

Ale może także dodadzą jakieś nowe interesujące lokacje i masę interesujących questów !

Oby moje nadzieje się spełniły i nie usunęli mi konta w RoM'ie bo mam mag/kapłan chyba 50/20 jakoś tak :)

Pozdrawiam czytających i nie :)

1389978070-U498021.jpg

Opublikowano

No i to jest kolejny powód dla którego warto kupić grę tyle tych nowych klas..

Ale może także dodadzą jakieś nowe interesujące lokacje i masę interesujących questów !

Oby moje nadzieje się spełniły i nie usunęli mi konta w RoM'ie bo mam mag/kapłan chyba 50/20 jakoś tak :)

Pozdrawiam czytających i nie :)

Chyba pobrać a nie kupić:D

Lokacje chyba będą na pewno...

Poza instancjami powinna być chyba nowa lokacja startowa skoro będzie nowa rasa...

Tak mi logika podpowiada bo i ludzie i elfy zaczynają gdzieś indziej:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

@up kupić też można ale jest to zwykła gra w pudełku a + do tego jest pare itemów z IS

Lokacja to wiadomo na pewno coś związanego z Krasnoludami. Hmmm... Kopalnie?... Podziemia ?... Zobaczymy w czerwcu.

Opublikowano

@up kupić też można ale jest to zwykła gra w pudełku a + do tego jest pare itemów z IS

Lokacja to wiadomo na pewno coś związanego z Krasnoludami. Hmmm... Kopalnie?... Podziemia ?... Zobaczymy w czerwcu.

"Po konflikcie z innymi Krasnoludami zostały one jednak zesłane pod ziemię i założyły własne królestwo, w którym zbierają duchową energię i doskonalą rzemiosło runiczne. Ze względu na długi pobyt pod ziemią i kontakt z mroczną energią, ich wygląd zewnętrzny uległ wyraźnej zmianie. Blada cera, czerwone oczy oraz liczne tatuaże odróżniają te Krasnoludy od ich braci i sióstr na powierzchni."

@Czyli podziemia^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

klikając V w grze mamy Broń Palna myślę, że tak jak w Forsaken world jest tak i tu bd miał CHampion giwerke xD

maxif.jpg
Opublikowano

Wszystko możliwe;)

Ale powiem wam szczerze że to było do przewidzenia...

Mówię o wprowadzeniu prędzej czy później krasnoludów do gry:P

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ale ta broń palna trochę nie pasuje do klimatu rom'a nie wiem jak ona będzie działała i wyglądała ale już mi się nie podoba...

Opublikowano

Ja wiem czy nie pasuje:)?

Zwykła strzelba czy pistolet skałkowy będą u krasnali zastępowały np kusze zwiadowcy:)

Swoją drogą ciekawe jakie klasy z ludzi będą zablokowane dla Krasnali...

Obstawiam właśnie zwiadowce i maga:D

Siema Eniu;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupujecie pre-ordera wersji pudełkowej? Ja chyba tak, bo znowu będzie wierzchowiec na zawsze :-)

Co do wyglądu czempiona i czarnoksiężnika

Filler_Berserker.jpg

Filler_Summoner.jpg

Czempion będzie mógł zamienić się w ducha runicznego oraz wzmacniac pancerz i bron. Swietnie będzie sprawowal sie w roli tanka.

Czarnoksiężnik to typowa odmiana maga.Ma mieć sporo AoE

RoM_Champion.png

u góry champion :-)

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

a takie pytanie z tym duchem runiczynym u czempiona wyjaśni mi ktoś co to jest ten duch? i co dokładnie mają na myśli przez to wzmacnianie pancerza i broni

o i może ktoś wie kiedy można zamawiać pre-order?

Opublikowano

a takie pytanie z tym duchem runiczynym u czempiona wyjaśni mi ktoś co to jest ten duch? i co dokładnie mają na myśli przez to wzmacnianie pancerza i broni

o i może ktoś wie kiedy można zamawiać pre-order?

Ten duch runiczny, to najsłabsze zwierzątko - chyba o to z tym chodzi, w niego będzie mógł zamienic się czempion. Wzmacnanie broni i pancerza, to napewno dodanie im buffów, bonusów i lepszych DMG. Pre-Order na pewno będzie dostępny pod koniec tego miesiąca lub na początku czerwca, tak jak było rok temu

Opublikowano

Już od troche czasu wiem, że 12 czerwca będzie :P Rok temu była chyba 15. A więc czekamy z niecierpliwością

Opublikowano

Czarnoksiężnik ma być DPS'em zasięgowo-magicznym.

@EDIT 12.06.12

No to witajcie w Chapterze V, wyszedł już update :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...