Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][Pytanie] Serwer no-hamachi, blad podczas...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zrobilem serwa wdlg. tego poradnika : http://www.youtube.com/watch?v=bVUsInrf094 , Moje ip z ktorym lacze sie z routerem ( orange axesstel mv400 series ) to : 192.168.0.1 . te 2 ip z ktorym lacze sie w mysql to 192.168.0.4.

Wszystko w navicatcie dziala.

Wszystko w virtual pc dziala.

Tylko nie dziala mi launcher. Co mam zrobic? Probowalem juz wszystkich ip ( te zwykle, te z koncowka 4, te z koncowka 1. )

sygf.png

W sieci wystepuje pod 2 nickami: ZuO13 i BaSiC.

Pod nickiem ZuO13 mozecie znalezc mnie w grach takich jak : Crysis2(Multiplayer xbox360) lub LeagueOfLegends(Serw. Eu/Ne).

Pod nickiem BaSiC zas mozecie mnie zauwazyc w grach: Counter-Strike 1.6(steam basic225) lub Metin2.

Opublikowano

Napewno wszystkie porty odblokowales? Bo ja też próbowalem zalozyc - nie udalo mi sie,lecz po pewnym czasie sobie skojarzylem,ze nie wszystkie porty mialem odblokowane. :P

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Porty w routerze ? Bo pamietam ze na hamachi bylo cos takiego jak "portmap" .

sygf.png

Pod nickiem ZuO13 mozecie znalezc mnie w grach takich jak : Crysis2(Multiplayer xbox360) lub LeagueOfLegends(Serw. Eu/Ne).

Pod nickiem BaSiC zas mozecie mnie zauwazyc w grach: Counter-Strike 1.6(steam basic225) lub Metin2.

Opublikowano

odświeżam

sygf.png

Opublikowano

Może ktoś pomóc :) ?

sygf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...