Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Renekton

matysek099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Kupiłem Renektona i myślę, że to jeden z najlepszych solo toperów w grze. Chciałbym abyście wypisali mi możliwie jak najwięcej postaci, które nie stanowią dla niego zagrożenia na topie, jak i counterpicków na niego. Jeśli możecie to napiszcie w jaki sposób mogą mi zagrozić.

nf5l38.jpg
Opublikowano

Hmm, ja tutaj nie widzę żadnego przeciwnika ^^

Chyba że jakiś mocny stunter, z każdego stunta potrafi uciec, np taki veigar albo Jarvan IV, veigarowi uciekniesz ze stunta za pomocą e tak samo z ulti jarvana, w dżungli to ma przewagę.

Wgl Renekton kontruje wszystko na solo topie, stun + 1/2 hp na hita ma moc.

OndteAw.png
Opublikowano

Tutaj masz listę wszystkich counter picków:

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Aq-068L0cPIZdHdZR3JtaXlOdTZWQjJVb3FoUVZLM1E&hl=en_US&toomany=true# gid=0

Taki GP - zrobisz stuna, on pomarańczka i go nie ma ;) Cho - Silence + AoE stun. Teemo - Blind i slow.

he?

Opublikowano

Renektona skontruje każdy z silence i w miare ogarniętym dps :) Talon, Cho' Gath, Garen

To jest tak jak gra vs Garen, przeczekasz early i wczesny midgame, a potem już z górki :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...