Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim lv dropic fms'y?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam konto wojownik body 18lv z eq +9 i bije nim bestialskie łuczniki (40lv) z podwójnym dropem i jak narazie na ok 30 łuczników poleciał mi tylko jeden fms. Czy gdybym wbił wiekszy(tutaj pytanie do Was który) level, to drop byłby lepszy? Z góry dziekuje za pomoc:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

na 21 zawsze dropie to ładnie leci ale ktoś pisał że na 26 też leci dobrze

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

To raczej od szczęścia zależy mi tam na 18 na 2h leciało 4-5 fms z rękawicą dropa oczywiście (50%).

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

UP2 widze znawca... na 21 najlepiej lotaja no od farta bardziej ale na 21 mi najlepiej

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Witam. Otóż mam konto wojownik body 18lv z eq +9 i bije nim bestialskie łuczniki (40lv) z podwójnym dropem i jak narazie na ok 30 łuczników poleciał mi tylko jeden fms. Czy gdybym wbił wiekszy(tutaj pytanie do Was który) level, to drop byłby lepszy? Z góry dziekuje za pomoc:)

najwięcej fmnów lota z best. Specjalisty a z bestialskich łuczników jelonki i żadziej fmsy
Opublikowano

Proponuje wbic 20 lvl i zobaczyc jak idzie drop

Drop zalezy od farta mi na 40 lvl polecial fms z 4 bonami (bez rekawicy na farcie)

Z besta dropia rozne przedmioty typu Jesion Jelonki Zlote klucze a FMS dropia bardzo zadko

Ewentualnie proponuje isc na Ezoty i probowac dropnac Rib...

Licze na Like It

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej od 20-22. Sam też możesz sprawdzić na którym lvl'u najlepiej. Oczywiście będzie to długo trwało, ale opłaca się. Chodzi o to, że na każdym lvl od 20-26 sprawdzisz sobie po 1d ile Ci dropnie fms'ów. Można też powiedzieć, że dużo od szczęścia zależy.

1335769510-U617525.jpg

You know it!<3

W razie pytań pw!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...