Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostrzegam wszystkich przed grami na jakichkolwiek botach lub programach typu autologin lub loader przed wczoraj ban 14 dni z silkami na koncie kolega z bloku ban i 12 znajmych to samo

Opublikowano
ostrzegam wszystkich przed grami na jakichkolwiek botach lub programach typu autologin lub loader przed wczoraj ban 14 dni z silkami na koncie kolega z bloku ban i 12 znajmych to samo

Dobra dobra zalezy od szczescia niektorzy tak jak kolega wyrzej boca ile wlezie bez silkow i nic.

Trafilo wam sie i tyle, macie pecha

Opublikowano

wlasnie 10 silkow! dla takich powinien byc ban na for ever! pozniej zdziwienie jest dlaczego nie mozna wbic jak 1 kolo ma 10-15 silkow... jak byscie nie chcieli zauwazyc to jebmax banuje ludzi ktorzy jada na mc! w koncu koniec gf!

Opublikowano

bany sie sypia tylko czy na wszystkich botach? Podobno isrobot jest bezpieczny. No i ci co premki mają.

Ja dostalem 3 bany na 3 kontach w 4 dni, a tez silki mam na koncie.

Opublikowano
sroking jest bardzo niebezpieczny, kumpel dostał bana a miał jeszcze 2 tyg premki^^

o K**** a ja jechałem 24/7 srokingiem i nie dostałem bana xD a tak przy okazji to ibot jest bezpieczniejszy od srokinga?

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Wiecej osob dostalo bana uzywajac srokinga a ibota mniej ;) wiec ibot bezpieczniejszy a najbardziej bezpieczny jest sbot ale platny :PP

sygna1o.jpg

Opublikowano
bany sie sypia tylko czy na wszystkich botach? Podobno isrobot jest bezpieczny. No i ci co premki mają.

Ja dostalem 3 bany na 3 kontach w 4 dni, a tez silki mam na koncie.

Znam ludzi co z premka gold + zostali zbanowani

Ankimone.pngXv_HM_vX.pngMagicMusic.png

bowd10sox.gif+suncq7.gif=serducho.gif

Opublikowano
ja mam 89lv i 0 bocenia

A wiesz ile expa trzeba na 100lvl??

Ja nie wyobrazam sobie ze by ktos to mogl wyklikac ,chyba ze ma jakies sklonnosci masochistyczne xD

Pomocnik
Opublikowano

bylbym wdzieczny modom jesli ktorys by zamknal topic bo sie spam robi ... kogo to obchodzi czy ktos dostal bana czy nie ...

120756087683939521.gif
Opublikowano
A wiesz ile expa trzeba na 100lvl??

Ja nie wyobrazam sobie ze by ktos to mogl wyklikac ,chyba ze ma jakies sklonnosci masochistyczne xD

Uwierz mi ze na ROME znam czlowieka ktory ani razu loadera nie uzyl, nie mowiac juz o bocie.

Recznie wbil ponad 90lv wiec to jest mozliwe, trzeba miec tylko cierpliwosc i checi czego ja nie mam^^(cierpliwosc)

Opublikowano
Uwierz mi ze na ROME znam czlowieka ktory ani razu loadera nie uzyl, nie mowiac juz o bocie.

Recznie wbil ponad 90lv wiec to jest mozliwe, trzeba miec tylko cierpliwosc i checi czego ja nie mam^^(cierpliwosc)

Ja znam czlowieka ktory wbił 100 lvl recznie ,ale to jest tzw no-life.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...