Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Star wars

xbravee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mam w co grać, więc mam zamiar ściągnąć star wars, tylko nie wiem jakie. Parę lat temu (jakieś 5lat) grałem w gwiezdne wojny i chciałbym pograć w tą samą, tylko nie wiem jaka to jest wersja. Gdybyście mogli to powiedzcie jaka to jest wersja (czy jak to się nazywa np. battlefront I). Na początku trzeba było iść głównym bohaterem, przejść po drzewie i iść dalej ;P Była tam misja, że trzeba było iść po takiej pustyni, gdzie z ziemi wylatywała taka duuupna dżdżownica. Nie wiem co tam jeszcze było...

Mam nadzieje, że tyle wystarczy, żeby się dowiedzieć, jaka to jest wersja.

----------------------------------------------------------------------------------------

Było jeszcze, że łaziło sie takim robotem i sie napierdzialalo w inne

Opublikowano

To nie kotor, w kotorach na początku masz Enter Spire (chyba, nie pamiętam do końca nazwy statku), potem Taris a potem Dantoine, a ew. potem Tatooine, a w dodatku nie ma tam tego "czegoś". W dwójce tym bardziej.

Nie mam pewności, ale na PSP to właśnie w battlefroncie to miałem, ale Jedi Academy też może byc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...