Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ekstremalny ban

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/Witam czy jest jakiś DZIAŁAJĄCY sposób na ominięcie ekstremalnego bana ? mam windowsa 7 ultimate x64 bity jak by ktoś chciał wiedzieć. Proszę bardzo o pomoc bo nie ma takiej innej gry. Kto poda sposób i zadziała mi dostanie konto w battlefield p4f za darmo z mg36 for ever 180 days credit boost i inne rzeczy ;) ale żeby działał sposób :/

Opublikowano

Nie wiem czy jest jakiś istniejący sposób ale możesz spróbować programem pbdownforce i użyć go w trybie Safe Mode, spróbuj.

Opublikowano

Mam do brick force :P nie napalaj się tam jest tylko 10 lv hoaxer batclava,mg36,180 dni credit boost,pełen polski mundur..... i to wszystko for ever ^^ +5000 creditówi 300 fundsów

//Nie offtopujcie, chcecie sobie pogadać, to piszcie sobie na PW

Dobra ma ktoś jakiś sposób ?

Specjalista
Opublikowano

chcesz ominąć powiadasz? kup nowy dysk twardy, jeżeli masz zwykłeg pc to kup sobie używany, to kwestia nie wiecej niz 50zł (ładujecie setkami w tą gre więc jaka to różnica), kup sobie niewielki żeby tylko na nim grać w CA, a do innych rzeczy używaj tego swojego

nie chcech kupować? to wyjmij dysk i otwórz go w sterylnych warunkach (laboratorium), następnie lutownicą/silnym magnesem (zależy od modelu dysku) zniszcz główny kod weryfikacyjny (kupno nowego wyjdzie ci taniej, bo jezeli otworzysz dysk w domu to juz go nie uzyjesz)

nexon zainwestował w zabezpieczenia i ludzie którzy je stworzyli mogliby by większości z was spalić płyty główne w 10 min (wirus kontrolujący i zwiększający napięcie co spowoduje zwęglenie połączeń), cieszcie się że takich kar nie nakłada nexon, o to by było coś <3

a jak by popyt na płyty główne wzrósł o.O i informatycy mieliby więcej roboty (więcej kasy :D) bo 80% nie umiałaby sama tego zrobić

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Tak mam zrob mi laske ty kurwo bo masz 3 letnie doswiadczenie :D

A zrobisz mi laske ty kurwo ? jebac was w dupe niech wam sie kompy pala jebane chuje hahahahaha

niie no spoko teraz do was jebani admini kto was tak ostro jebie w dupe ze nadal istnieje te jebane forum z tymi jebanymi hakami wy pedaly jebane,,,, napiszcie mi na pw wy jebane cwele. :****

//Odpocznij

-Ushio.png
Opublikowano

Możesz zobaczyć, czy na innym kompie konto działa.

Jeżeli nie działa to pisz odwołanie na forum nexona i tyle możesz zrobić.

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Specjalista
Opublikowano

Ja niechce konta tylko możliwość grania :) a nexon to wszystkich w dupie ma -.- do GM-a pisałem, a on powiedział, że nie może :(

bo nie może :)

jeżeli system Cie wciągnął na listę "zakazanych komputerów" to tylko jej zresetowanie może pomóc, a zrobić to może tylko i wyłącznie NEXON, a GM'i to tylko pracownicy, tak samo jak FM'i

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...