Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1350 IP

virtuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. Chciałem kupić jakąś dobrą dystansową postać za 1350 IP. Zastanawiałem się nad Teemo. Uważacie że to dobry wybór?? Tak wg to gram może około tygodnia więc chciałbym jakaś łatwą postać do opanowania ;)

Opublikowano

Teemo fajna łatwa postać jednakże ja bym brał Fiddlesticka bo nawet gdyby Ci się nie spodobał to 1350 pkt jest łatwo zdobyć i kupisz Teemo jednakże fiddle to znacznie lepszy wybór.

Sygnapng_rwrsena.png

Opublikowano

Teemo stara dobra i sprawdzona postać ale za 1.3k wybrałbym tf ewentualnie dozbierał do 3k i kupił lepsza postać typu xin/olaf teraz każdy dostal 10ip boostów więc to nic trudnego nazbieraz 3k chyba że już ich nie masz lub grasz na botach bo z boostem na botach po 100ip sie dostaje w normalu nawet po 300;]

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Fiddlestick albo mundo zależy co wolisz.Mundo jak wbije 6lvl to jego ulti leczy prawie całe hp i ładuje sie tylko minute ,a tasaki 3 sekundy.Fiddle ma fajne ulti i cambo jego lecze nie trwa około 5 sek a ładuje się 5.5 sekund więc można powiedzieć ,że można tego używać nieskończoność.Dobry do jungle jaki mundo .Fiddle mógłby wziąść na siebie barona ale on podwala .Jeżeli Ci pomogłem daj Like :P

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...