Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pozostałych 2 Efectów świecienia zbroi..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w Temacie poszukuje pozostałych 2 efectów świecenia zbroi

Ponieważ 1 już mam :

60f7cdeffb7204b8.jpg

Jest to efect niebieski..

Ja potrzebuje jeszcze efectu świecenia zbroi czerwonego i zielonego..

Za pomoc limit "Lubie To!"

Opublikowano

@UP:

dobra dodałem go ale nie mam iskierek na + 7/8/9 tzn mam dymek od + 0 do + 9 lecz brak tych iskier...

Opublikowano

To otwierasz plik ze swieceniem.mse, oraz otwierasz plik armor-9(czy coś).mse, i wklejasz całą zawartość armor-9.mse do swiecenia .mse.

Daj mi zawartość pliku .mse który odpowiada za świecenie zbroi na 9 poziomie, to Ci to zrobię ;)

Opublikowano

To otwierasz plik ze swieceniem.mse, oraz otwierasz plik armor-9(czy coś).mse, i wklejasz całą zawartość armor-9.mse do swiecenia .mse.

Daj mi zawartość pliku .mse który odpowiada za świecenie zbroi na 9 poziomie, to Ci to zrobię ;)

Socket na 3 ma być.Wystarczy odpowenida binka a nie jakieś zabawy z mse .. :rolleyes:

Opublikowano

I otwórz armor 9 notepadem i skopiuj całą jego zawartość do tego tematu. Pamiętaj aby koniecznie było to plik który odpowiada za świecenie zbroi +9.

Opublikowano

Czy te efekty o których mówisz nie są przypadkiem na imetin ??

Jeśli tak to czy może wiesz jak się mogą nazywać ?? To postaram ci się to wyciągnąć...

Opublikowano

A co ma binka do świecenia zbroi na 9 poziomie? -.-

http://www.youtube.com/watch?v=jyBaNIr9PF4

w playersettingsmodule dopisujesz pod:

chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+16, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor_7.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+17, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor_8.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+18, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor_9.mse")

chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+19, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-1.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+20, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")

Wrzucasz świecenia do PC.

I odpalasz przez odpowiedniego bina...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A mógłbym prosić o dl tego efektu we wszystkich zbrojach od +0 do +9 ? byłbym wdzięczny i daję limit "Lubię To" oraz 5 w profilu ;)

banner2pn_rraxhrn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...