Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nidalee

kaczorex10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Spory DMG z Q (dzida ^^)

2. Dopóki ktoś w nią nie wejdzie.

3. Pod AP

4. Gdy na postaci człowieka skończy Ci się mana

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

1. + DMG z Q pod AP jak i Heal, dobry system ucieczki, pulapki i ult. - szybko traci mane (jesli czesto healujemy i walimy z dzidy)

2. Wydaje mi sie ze 4 min

3. Pod AP jak i pod AD (pod ad kupowalem latarnia, merki lub ninja tabi, warmog, atma, trinity, i na koniec np. guardian lub randuin omen, albo jeszcze co sobie chccesz)

4. Kiedy skonczy ci sie mana, kiedy gonisz lub uciekasz przed przeciwnikiem, do farmienia, praktycznie kiedy chcesz bo cd sa bardzo niskie chyba 3s.

pc_RashuPL.png

18706.png

Opublikowano

Więc tak

+ puma jest super

+dobrze się ucieka

+dzida

- jak grasz ap to jesteś prawie ciągle człowiekiem bo puma ma skile ad

Buduj ją pod ap i trochę dołóż ad coś typu miecz hexatch. Pułapka działa tyle aż ktoś w nią nie wdepnie.

Pumy używaj w mid game, jak dobijesz 6lvl i masz w pobliżu przeciwnika to go bij bo nie ma szans

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

- jak grasz ap to jesteś prawie ciągle człowiekiem bo puma ma skile ad

Lol? Ona ma tylko Q na pumie pod AD -.-

@Top

Nidalee pod AP robi duże zamieszanie. Niezły damage, ale też ładnie healnie AD Carry i troszkę AS Dostanie. Ładne combo na pumie. Wczoraj widziałem AD Nidalee, troszkę papierowa, ale na auto attacku z E robiła dużo. Jeszcze dobra jest pod off tanka, ale ja jednak preferuje AP.

he?

Opublikowano

Mam nidalee i daje w AP ale można dawać mieszanke np. gniewne ostze guinewoo (cos takiego) ząb nashora,mieczo-pistolet hextec (coś takiego nie znam za bardzo nazw)Nidalee ma dobry mid jak i erly game ale w late jest już słaba ale nie zawsze zależy od tego z kim się gra.

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...