Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HAMACHI]PolskiHS[RPG+Survival]

Daniel185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie.

Chciałbym was zaprosić na mój serwer MineCraft hamachi póki co ale kiedyś napewno dedyk będzie. :)

O SERWERZE:

Serwer jest RPG+Survival starałem się na niego robiłem co się dało to co najpotrzebniejsze spolszczyłem to co najfajniejsze zrobiłem to co umiałem dodałem ale czy to stworzy dobry serwer?Kiedyś w podobny sposób zaczynałem od serwera hamachi 28/35 osób siedziało czasami potem przeszliśmy na dedyka 39/40 ale z braku pieniędzy musiałem go zamknąć.Na serwerze nie ma mapy nie ma zamku poprostu są domki ale kiedyś napewno założymy osadę :>.

POCZĄTEK:

Początek nic ciekawego,dostajecie starotwe narzędzia trochę jedzenia i heja walczycie o przetrwanie. :)

ŚRODEK:

Gdy zdobęciecie dużo materiałów możecie wykuć sobie zbroje stworzyć miecz i zabijać,kraść przywłaszczać,przejmować.

KONIEC:

Aby być najpotężniejszym i jednym z najlepszych musisz umieć dobrze walczyć,być sznowanym,założyć własną fortecę i toczyć bitwy przeciwko innym gildiom.

Oczywiście ja tak proponuję tylko to od was zależy czy będziecie normalnym drwalem czy dowódcą swojej gildii.

TEAM:

Na naszym serwerze jest bardzo miły TEAM może nie jest za dużo ludzi ale jesteśmy opanowani

HeadAdmini:

- DaNiEL_PL

- Bubu199 (ViceHeadAdmin)

Admini:

- Tabaluga

- SerioussPL

Junior Admini:

-

-

Moderatorzy:

-

-

Vipy:

-

-

-

-

-

Rekrutacja:

ON szczegóły na forum.

INFORMACJE SERWEROWE:

Na naszym serwerze pojawili się już pierwsi gracze rekord serwerowy to 4/8 pobijemy go napewno! :D

Aby na serwrze nie było tak nudno organizujemy eventy na jakiś czas dzięki którym możecie wygrać jakieś nagrody oraz rangę w grze jak i na forum na pewien czas.

Sieci:

- PolskiHS MineCraft-1 PEŁNA

- PolskiHS MineCraft-2 PEŁNA

- PolskiHS MineCraft-3

Hasło do każdej z sieci to: 123

W razie gdyby zabrakło sieci będę dorabiać sloty też będę powiększać.

PARĘ SŁÓW OD HEAD ADMINA:

Nie jestem jakimś dzieckiem które chce poprostu mieć serwer.Daję przykład:

Elo,zapraszam na muj pro elo 4fun serwer minecraft [ip] [sieci] [haslo] pierwsza osoba dostanie op.

Bardzo pragnę odnowić swój serwer zaczynając w sposób taki jak wtedy a kończąc tak samo (No może nie tak samo ;P ).Starałem się jak mogę aby z tego serwera coś wyszło i myślę że zaspokoi to wasze potrzeby.Przepraszam za prostotę na którą poszłem.Serwer hamachi,forum na czo (Darmowy hosting stron) Ale ja nie znam się na językach java czy na robieniu stylów do forum.Uwielbiam spędzać czas z graczami i wyróżniać się wśród nich.

Pozdrawiam i myślę że odnowimy razem serwer :(!!!

GODZINY OTWARCIA:

Poniedziałek- 16-23

Wtorek 15-23

Środa 15-23

Czwartek 14-23

Piątek 15-23

Sobota 10-24

Niedziela 10-24

Czasami komputer może się sam wyłączyć z przegrzania więc przepraszam za ewentualne awarie problemy związane z serwerem będą rozwiązywane w ciągu 15-30 min.

Wersja Serwera: ALPHA 1.0

Wersja MineCraft: 1.2.5

IP: 5.116.220.78

FORUM: xXxXxXxXxXx

Zwierzęta:ON

Potwory:ON

MineCraft: No-premium

pS Będę wszystko poprawiać serwer powstał dopiero dwa dni temu.Piszcie swoje propozycje na forum,wszystko biorę pod uwagę!

Opublikowano

-to ze wersja Alpha1.0

Nie chodziło mi o to że serwer jest na wersje MineCraft tylko że wersja serwera jest Alpha czyli może być kilka bugów itp ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...