Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Wybór

percyd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 2700 IP

Zależy mi na: Dobrym Solo

Preferuję: Magów

Ps co sądzicie o morganie?

A jakie runy wybrać Morganie mam 7 lvl ale mam 200%expa na 7dni

Che magów nielubie walczyć w ręcz jescze ewentualnie łucznicy

12.gifLokalizacja http://c.1mgg.com
Opublikowano

Morgana only mid. Na topa za 3150 polecam: Mordekaiser, GP. Za trochę tańszą cenę - Nasuss.

Chyba Cię obrażę, ale jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Co zrobi nasus mając na linii np garena. Nasus musi wyfarmić Q, a w tym czasie garen może mu to Q uciszyć i nie będzie tak fajnie. Zresztą kolega chce magów, a nie kogoś kto bije wręcz.

Za 1350 nikogo Ci nie polece, bo nikogo ciekawego na solo topa nie ma z magów.

Za 3150 polecam Ci LeBlanc. Trochę śmieszne widzieć LB na solo topie, ale na prawdę, nie raz widziałem LB vs 2 i LB zjadała ich, i nawet pozostało jej ponad pół HP.

Nie chcę spamić, więc z edytuję. Kolega up edytował ten post, przed edytowaniem nie było informacji o magach.

he?

Opublikowano

Jak chcesz magów to dozbieraj jeszcze do 3150IP dużo Ci nie brakuje i kup Lux albo Kassadina.Lux dobra do ucieczki z cc jak i kassadin z ulti.

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Na solo morg się nadaje, ale większość postaci ją kontruje.

Lepszym wyjściem jest morda ze swoją tarczą.

Na mid lux, leblanc, kassa.

Opublikowano

@topic Ty nie możesz popatrzeć na inne tematy?Piszą wszyscy to samo @up zawsze pisze to samo mam jeszcze więcej takich użytkowników.

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Morgana only mid. Na topa za 3150 polecam: Mordekaiser, GP. Za trochę tańszą cenę - Nasuss.

Chyba Cię obrażę, ale jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Co zrobi nasus mając na linii np garena. Nasus musi wyfarmić Q, a w tym czasie garen może mu to Q uciszyć i nie będzie tak fajnie. Zresztą kolega chce magów, a nie kogoś kto bije wręcz.

Za 1350 nikogo Ci nie polece, bo nikogo ciekawego na solo topa nie ma z magów.

Za 3150 polecam Ci LeBlanc. Trochę śmieszne widzieć LB na solo topie, ale na prawdę, nie raz widziałem LB vs 2 i LB zjadała ich, i nawet pozostało jej ponad pół HP.

Specjalista
Opublikowano

Żadnych magów na topa tylko offtanki/tanki tyle na ten temat a na mida to le blanc,karthus,annie,heimerdinger(nie doceniana postać) i oczywiście Malzahar

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...