Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Rez Wallhack

mucka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc jest to o co wszyscy prosili ( no w każdym razie ja) (chyba niewykrywalny nigdy) wallhack filmik:

(tak jak w temacie jest to rez wallhack)

Skan: http://virusscan.jotti.org/de/scanre...3812d87ac98cdc

https://www.virustot....is/1335276520/

Instrukcja; Ściągamy , wsadzamy do folderu z plikami rez jak nie pasuje to zmieniamy nazwę

Liczę na like i piątke w profilu

A więc działa na win 7 64/32bit

win xp 32bit

RF131(2).rar

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

OJEJ serio!!?? naprawdę będzie wykrywalny O_o AHHAHA koleś odkryłeś Amerykę HAAH

będzie ale nie wiadomo kiedy ^^

Opublikowano

Mam prośbe... Dalo by sie znalesc jakiegos hacka takiego ktory ma WH, no recoil i ta cala reszte opcji. Takiego z menu ale takiego ktorego wkleje albo bede odpalal i jazda. Nie chce sie bawic z injectorem. Moze na innych forach jakis jest.

Opublikowano

Działa Wam jeszcze ?

Mi X-Trap już wykrywa ;(

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

To w końcu hack jest na EU czy NA ?

Jest w dziale EU, a osoba @UP gra na NA ^^

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Bo to nie jest normalny hack, to jest tak jakby modyfikacja, czyli ktoś w plikach porobił tak, że widać przez ściany. Więc jak się wklei do folderu rez to powinno działać i na cf NA i cf EU.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Chyba, że ktoś cię zareportuje. Po aktualizacji przestanie działać, a wtedy trzeba będzie czekać na kolejną wersje.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Po piersze nauczcie się grać bez haków .

Po drugie nie wybrzydzajcie Wh to najlepszy hak tylko noby potrzebują no recoil który jest łwtwy do wykrycia czyli 1 seav z stobą masz bana na zawsze

Po trzecie rubcie najlepiej swoje haki

Opublikowano

nie wiem czemu mi nie działa, nie zmieniłem nazwy to przy włączaniu wystapił błąd a jak potem zmieniłem i gra się włączyła to hack nie działał. Ktoś wie może w czym problem?

Opublikowano

nie wiem czemu mi nie działa, nie zmieniłem nazwy to przy włączaniu wystapił błąd a jak potem zmieniłem i gra się włączyła to hack nie działał. Ktoś wie może w czym problem?

Ten plik wrzucasz tylko do folderu z grą i nic więcej nie robisz, odpalasz grę i śmigasz.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...