Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Re-install battlefielda.

KnysioPysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Dzisiaj kupilem sobie Battlefielda 3.

Najpierw mialem problemy z zainstalowaniem - ale udalo sie.

Pozniej wyskakiwal mi komunikat: "Buy BF3 to get access to Battlelog." - napisalem do supportu na livechacie.

Koles z ktorym rozmawialem na livechacie zalozyl mi nowe konto na Originie, bo ze starym cos nie gralo. Wgral BF'a na nowe, ze starego usunal. - ok

ale ten idiota zalozyl drugie konto na ten sam e-mail, dodatkowo nie wprowadzil kodu z instrukcjii -.-'.

Wiec teraz sytuacja wyglada tak:

-mam 2 konta na Originie na jednym e-mailu. Na jednym mam BF'a, na drugim nie mam zadnej gry.

-gdy chce odpalic battlefielda pokazuje sie okno EA, gdzie musze zalogowac sie podajac e-mail, a nastepnie PODAC KOD Z INSTRUKCJI

I teraz mam takie pytanie.

Czy jezeli odinstaluje gre z komputera, kod nadal bedzie aktywny?

Moglbym wtedy zainstalowac gre jeszcze raz, na prawidlowe konto i powinna dzialac.

Prosilbym bardzo o odpowiedzi, bardzo mi na tym zalezy. Beda piateczki i limit plusow dla najlepszego odpowiadajacego, dla innych skutecznych rowniez.

Opublikowano

Skoro grę masz już przypisaną do konta- czemu musisz podawać znowu CDkey? Dziwne.

Na Twoim miejscu nic bym nie robił z instalacją BFa, i z zabawą z kontami.

Pisz jeszcze raz do supportu, opisz wszystko dokładnie i tak samo jak nam tutaj, powinni Ci podać tego CDKey'a, abyś mógł grać normalnie.

Opublikowano

@Up, dzieki

sprobuje jutro z nimi pogadac, moze trafi mi sie ktos kompetentniejszy.

Jezeli to zadziala to masz obiecana nagrode.

Prosze na razie nie zamykac tematu - moze ktos jeszcze cos wie.

Bywalec
Opublikowano

Kod zawsze pozostaje nawet jak usuniesz bf'a. Możesz spróbować jeszcze raz do nich napisać a oni mogą Ci dać NOWY CD KEY do bf 3 na nowym koncie.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Prosze o zamkniecie tematu.

Obydwaj panowie dostana swoje lajki i piateczki.

Napisalem do nich jeszcze raz i dostalem wlasciwy poradnik.

Gość malutki688
Opublikowano

Ja tak od siebie dodam ze chyba najbardziej ogarnieta agentka z anglielskiego live chatu to Karen (prowadzilem okolo 60 rozmow z agentami:P i dobrz sobie ja zapamietalem) niestety nie masz mozliwosci wyboru agenta ale jak trafisz na nia to latwiej bedzie rozwiazac sprawe. jeszcze jedno nie sluchaj sie ich ze cos tam zle zrobiles i ze pomoze tylko zakup nowej gry.

Opublikowano

Prosze o zamkniecie tematu.

Obydwaj panowie dostana swoje lajki i piateczki.

Napisalem do nich jeszcze raz i dostalem wlasciwy poradnik.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...