Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Publikacje serwerów na MPC?..

Holrim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż bardzo wiele osób które posiadają prywatne serwery metin2 reklamują go na MPC i "głównie" przez mpc takie osoby zarabiają. (dzięki MPC wchodzi tak dużo osób na serwer)

Moim zdaniem powinni zakazać reklamy, iż MPC jest dla nich ogromną reklamą i dzięki temu takie osoby zarabiają mające prywatny serwer metin2.

Co o tym myślicie ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

hahahahahaha jebłem na plecy i udaje żółwia..

to gdzie u wujka google ma ktoś reklamować??

tu jest to po to aby serwer mógł się wypromować.

Ja tylko napisałem to co myślę i mam do tego prawo ;)

To że cię to śmieszy to twój problem.

Opublikowano

W sumie racja ale gdzie indziej mają się wypromować?

Ale ogólnie poco mają być te serwery? WSZYSTKIE serwery są pod zarobek i tyle, no chyba że nie ma IS'u.

Specjalista
Opublikowano

Chłopie to forum o grach i ma pomagać a najwieksza pomoc to pokazywanie serwerów więc .. jak kolega udaje żółwia ...

giphy.gif

Opublikowano

Witam, otóż bardzo wiele osób które posiadają prywatne serwery metin2 reklamują go na MPC i "głównie" przez mpc takie osoby zarabiają. (dzięki MPC wchodzi tak dużo osób na serwer)

Moim zdaniem powinni zakazać reklamy, iż MPC jest dla nich ogromną reklamą i dzięki temu takie osoby zarabiają mające prywatny serwer metin2.

Co o tym myślicie ?

Pozdrawiam.

Gorzej Ci.. ?

<a href=presstopla.jpg' alt='presstopla.jpg]'> Uploaded with ImageShack.us[/img]
Opublikowano

Bez publikacji serwerów metin byłyby praktycznie niczym.

Dzięki temu działowi MPC najbardziej się tak jakby rozwija, a poza tym twórcy serwerów chyba muszą się gdzieś promować ze swoimi serwerami ;).

Forum jest od tego i będzie.

Opublikowano

Co o tym myślicie ?

Pozdrawiam.

dzieki temu mpcforum zyskuje nowych uzytkownikow! Szukasz priva ? idz na mpc proste i z korzyscia dla obu stron!

Opublikowano

Hahahaha koleś pocisłeś.... Po to jest mpc żeby się promować i wgl .. A pozatym co ty masz do priv serwerów mt2 ? Przeszkadzają Ci one ? Człowieku każdy serwer musi coś zarabiać żeby stał a one są dla zabawy a nie only zarobek przynajmniej nie które wieć kur** puknij się w czółko i nie zakładaj tak głupich tematów .

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

A pomyślałeś że ktoś może ma ochotę zagrać na jakimś privku a nie może nigdzie znaleźć.

Następnym razem pomyśl zanim coś głupiego napiszesz.

Kosz.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...