Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam otóż problem z combat arms eu ponieważ gdy uruchamiam grę po załadowaniu HS'a wyskakuje błąd z engine.exe

czytałem parę innych forum jak uruchomić grę na win7 i viście, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi ( znalazłem tylko to, że win7 działa z DX10+ a gra współgra z DX10>)

może ktoś z was miał taki problem i mógłby mi pomóc. Dziękuje za sensowne odpowiedzi proszę nie pisać jeżeli ktoś nie zna przyczyny. A i jak uruchamiam w trybie zgodnosci z XP service pack 2 nawet HS' nie raczy się załadować, w ogóle się nie odpala tak jakby nie było procesu.

Opublikowano

1. Probowałeś Reinstala ?

2. Uzywasz Haxow ?

3. Masz frameworka ?

4. Jak nie to niewiem xD

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano

Nie używam "haxow" dopiero mam zamiar zacząć przygodę z tą grą.

Nie mam pojęcia o co chodzi, zauważyłem że teraz nawet jak chce pobrać drugi raz to wyskakuje taki sam error engine.exe w nexonie

jak przy próbie uruchomienia tej gry. Pytałem kumpli co w to graja jeden ma nawet viste mówił mi, że działa mu bez zarzutów i

właśnie chyba utknąłem..

@Edit przy okazji teraz pobieram sam client gry bo wcześniej pobierałem przez downloader, może dlatego coś nie grało. Nie wiem zobaczę

za 40 min jak już zainstaluje, może uda mi się opisać bardziej szczegółowo ten błąd.

@ Po ściągnięciu odpala się error dll. i błąd taki

Error code =40

Instalation failed (11176.0)

Opublikowano

Więc tak. Problem rozwiązałem i tkwi on w posranej instalce z officialnej strony tej gry.

Jeżeli ktoś ma podobny błąd wystarczy ściągnąć grę z innego źródła polecam gamershell.

Opublikowano

team do zamkniecia..

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...