Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż używałem SROKinga bardzo bardzo długo i jeszcze zadnego bana nie dostalem, ąż dzisiaj wbijam na silka patrze a tu 7 dni blocka. Chciałbym dodać że mam silki na koncie. I tego blocka dostałem po tym jak ci od srokinga zrobili bota płatnego. Na drugim koncie nie miałem silków i wczoraj odpaliłem na nim pierszy raz bota(dosłownie na momencik) i tez blocka mam na niego. Ja nie wiem czy to to ze Sroking zrobił sie platny i coś to zjebało czy juz nie wiem.....Bo ku..a nie mozliwe ze to taki zbieg okolicznosci z tym blockiem na oba konta. W tym samym dniu rzędem kilkunastu minut blocka dostałem na te konta..... I mam pytanie...czy ktoś z was miał podobnie? Że po tym jak Sroking zrobił się płatny to konto zostało blocknięte?

Opublikowano

ja takze dostalem bana chyba przez srokinga.. botowalem srokingiem od poczatku, odkad weszla pierwsza wersja tego bota. niestety teraz jest platny i niemam czym bocic, a szkoda mi kasy na kupowanie co miesiac bota.

moglby ktos polecic jakiegos darmowego bota?

Opublikowano

A MNIE JUZ WKURWIL JOYMAX -.-'

GRALEM DZIS NORMALNIE WCHODZE TERAZ BAN BLOCK 7 DNI ZA NIC PIERDOLONE GNOJKI...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...