Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie w sprawie neta

lyszka26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam all chciałem się zapytać co może być przyczyną zmulania internetu .. mam radiówkę mam łączę mam dokładniej to 2500Mb/s wieczorem mam 3500Mb/s

http://www.speedtest.pl/test/39428866

mam nie raz pinga -7 -8 nie raz taki jak widzicie w czym może być taki problem ??

Nie ram strona się długo otwiera itp ...

proszę o pomoc co mam zrobić ....

@edit Na tym połączenie lokalne piszę mi Szybkość 100,0Mb/s że mam mam nie 2,5gh neta tylko 5

Opublikowano

nic ci nie muli internetu ubzdurałeś sobie coś ja widać , a nie wspomnę o jednostkach które to już naprawdę są przesadą

działa jak najbardziej dobrze, zresztą ping nie ma nic wspólnego z szybkością działania internetu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Strona się otwiera bardzo długo to co twoim zdaniem jest nie tak ?? coś jest z netem ... Bo podłączę się pod inna sieć z karty radiowej to internet hula ..

Opublikowano

Lol 2500mb/s technologia jakiej nie ma nikt. To 100mb to przepustowość a nie szybkość. Jesteś podłączony na zły kanał i z tego co wiem to nie ma routerów które mają tylko 5ghz. Rozwiązaniem jest zmiana kanału

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

A czy ja napisałem ci że mam router ??? Nie po drugie widziałeś spid test to zobacz ... sobie co i jak ... Ale już temat można zamknąć bo wszystko sobie naprawiłem , trzeba było zmienić na inną antenę ...

Temat do Zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...