Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś jakiś poradnik albo dać linka do programu co zmiena proxy i stronke gdzie są bo chce zarobić pkt na PLayspan a oczywiście 0 Free Reklam

szukałem i nie znalazłem pisze tu bo w Pomocy nikt nie odpowiada a mi zalezy na czasie:/ mógły ktoś zrobić poradnik? albo linka dac chociarz

fs.png

Opublikowano

Chodzi Ci o listę bramek proxy?? jesli tak to proszę...http://prx.centrump2p.com

a jeśli nie to przepraszam za zbędny post...

Wy też tak macie że jak chcecie zrobić stronke na np. kliknij tu! i po kliknięciu w napis powinna otworzyć sie strona, to pisze ze administrator zabronił używać tej strony czy coś takiego?

czy tylko ja tak mam ze względu na 20%?

@Down

acha to sory źle zrozumiałem :)

@Down2

Ja kiedyś miałem taki program bo tez kiedyś był mi potrzebny, ale za Chiny go nie mogłem rozkminić ! a nazwy sora ale niepamiętam...

ferrari-california-2009.jpg

możecie mi już zdjąć ostrzeżenie? :DD minął rok...

Opublikowano
Wy też tak macie że jak chcecie zrobić stronke na np. kliknij tu! i po kliknięciu w napis powinna otworzyć sie strona, to pisze ze administrator zabronił używać tej strony czy coś takiego?

czy tylko ja tak mam ze względu na 20%?

tak też tak mamy - forum jest tak ustawione że blokuje niektóre strony i podanie do nich linka powoduje wyświetlenie takiego napisu

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...