Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Spolszczenie

Kraass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem gre mw2 tylko, że ruską także moje pytanie brzmi tak czy jest spolszczenie który spolszczy WSZYSTKO z RUSKIEGO na POLSKI wgrałem jedno spolszczenie od o22y czy jakoś tak jako tako spolszczyło ale zostawiło ruskie tryby. Także poszukuje spolszczenia do multi mw2, i najlepiej singla które spolszczy wszystko na polski !

GRE MAM ORGINALNĄ

76561198048736832.png

Opublikowano

Nie o tym jest temat... napisałem, szukam spolszczenia a nie komentarzy do tego. ( Odpisywałem, nie uważaj tego jako spam modzie )

76561198048736832.png

Opublikowano

Spróbuj wziąść od kolegi lub kogoś plik localization.exe (tylko żeby kolega miał pl wersje) i niech sprawdzi czy są jeszcze inne pliki z pl w nazwie (jeżeli tak niech ci też prześle)

Opublikowano

Próbowałem ten plik wziąść ( sam localization ) to wyskoczył błąd z code_pre_gfx_mp.ff próbowałem też wziąść cały folder MPCforum w którym jest folder z plikami ( Nie wiem dlaczego on miał English, a większość ma Polski ) I też nie działało. A od kolegów którzy mają mw2 i owy plik z folderem Polish to nie mam jak tego wziąść bo darmowe hostingi są do max 2gb a ten folder ma dobre 4 gb.

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...