Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Freebuild a survival.

Menober

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę do was może w złym dziale ale z ważną prośbą.

Zaczne od wytłumaczenia:

Freebuild - budowanie z surowców zrobionych przez admina na tzw. Warpach, eventy i inne pluginy to powszechny chleb. Własna działka, cuboid , nikt nie wejdzie i nie zabierze itemów.

Survival - walka o przetrwanie, szukasz miejsca , zakładasz gildie i dajesz claima. Brak warpów, evencików i innych tandet typu arena mobów.

Nie ma działek, wszystko co wydobywasz stworzyła natura.

Pluginy na serwery (doradzane) :

Freebuild: WorldEdit, WorldGuard, Chest Shop, LWC.

Survival: LWC, WorldGuard (na spawna), Jobs, Factions, xL, Chest Shop.

Teraz moja prośba. Nie zakładajcie tematów z tytułem: [FB]+[survival] bo to jest nie możliwe -.-

Wkurza mnie jak pisze survival i fb na ileś % , wchodze na serwer i sam FB. Naprawde, trzeba sprawdzić czy serwer surv, czy fb.

Dodatek specjalny:

Factions - survival + Factions = gracze szukają lokum, budują budynek gildii tzw. zamek i zakładają claima

- FB + Factions = gracze dostają działke na gildie , robią co chcą.

PS: Przepraszam za zły dział i prawdopodobnie nie zbyt dobrane kolorki. Chciałem aby wszyscy widzieli bo to jest tak. Najpierw zakłada się temat potem szuka wzmianek na temat co ma w nim być.

Opublikowano

ChestShop na survivala? Nie wydaje mi się. Jobs też tam raczej nie pasuje,bo zaczyna powstawać FB. Bo do chestshopu musisz zrobić od razu warp shop. Xlevel? Szczerze mówiąc to nie wiem do końca o co w tym chodzi, ale to jest chyba coś w stylu prefiksu przed nickiem tak?

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...