Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] spray

cinek1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem zrobiłem sobie spray (dla mnie dobry) ale za nic nie chcę mi się zrobić wyraźny (próbowałem z tutów) i nic więc mam prożbę zamieszcze mój log niżej i byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi go "naprawił" do tf2 ps. wiem złe wymiary ale to moja wersja bez używania poradników, gdyż boję się że tylko bym utrudnił

post-317234-0-99475700-1335720140.jpg

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

próbowałem p;

down

te działają ale żaden mi nie odpowiada

edit

mój komputer ma różne fiksy i pewnie to, z doświadczenia wiem że zrobione na innym będzie działać (niestety niemam możliwości p;) jak się ktoś zna byłbym wdzięczny za "naprawienie i zamieszczenia" oczywiście max ocena leci

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Działa to też tak, że jeśli mamy ustawioną jakość tekstur na niskie to automatycznie oczywiście wszystkie tekstury ale i spraye są słabszej jakości.

Ktoś kto gra na niskich widzi go w słabej jakości, ale ktoś kto na wysokich już lepiej, chyba że grasz na wysokich i nadal jest źle, to oznacza tylko jedno: gówniany spray :)

Jest też chyba coś takiego, że jeśli spray jest zbyt duży nie może się dostosować, najlepiej sprawdź optymalne wymiary i zrób na styk.

Opublikowano

up

spreje innych widzę bardzo dobrzę i próbowałem różne wymiary znając życie to mój komp coś odwala (normalka) więc obawiam się że mam 4 opcje 1 zostawić taką jakość 2 znaleźć gotowy sprej 3 brak spreju i 4 liczyć że ktoś by mi go obrobił (to fiks mojego kompa, dobrze coś robie, on uważa że źle, a jak dostanę gotowca z innego kompa to działa p; :()

Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...