MineRusinPL Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No może nie Czysty survival 20 slotów tymczasowo Do wygrania VIP Witam Dziś chchał bym wam zaoferaować Serwer minecraft czysty survival serwer dedykowany postawiony na dobraj maszynie HeadAdmin: MineRusinPL Admin: ImahaPL Admin: Narhhus Administracja bardzo miła ;] ip serwera to 91.121.27.45:25047 albo (f18.owncraft.pl:25047) Odnośnik do komentarza
SzYmeK2wielki Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 prezentacja 0/10 . Nie ma nawet xAuth? (skoro mówisz że czysty) Odnośnik do komentarza
ImahaPL Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No może nie Czysty survival 20 slotów tymczasowo Do wygrania VIP Witam Dziś chchał bym wam zaoferaować Serwer minecraft czysty survival serwer dedykowany postawiony na dobraj maszynie HeadAdmin: MineRusinPL Admin: ImahaPL Administracja bardzo miła ;] ip serwera to 91.121.27.45:25047 albo (f18.owncraft.pl:25047) Super serwr.Najpierw wygralem vipa a teraz mam admina ;] POLECAM ImahaPL Odnośnik do komentarza
Narhhus Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Bardzo fajny server, survival, gdy ma sie fajny zamek lub baze i 3 ludzi mozna dostac cuba, wiec jest fajnie Polecam, lecz zdarzaja sie bardzo niemili ludzie, wiec jesli ktos bedzie spamil albo przeklinal to piszcze do admina, a jesli zadnego nie bedzie to wejsc na mumble, bo nie zawsze na serwerze sie jest Za przeklinanie oraz spam sa kary, od kickow po bany oraz karne rangi. Polecam server, mila administracja, ogolem mili gracze:) Odnośnik do komentarza
Ashuan Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Serwer nic specjalnego.Na oryginalnych plikach z minecraft.net Może kiedyś coś tu będzie Odnośnik do komentarza
mpm112 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Moja indywidualna ocena: Prezentacja: -1/10 - Za duże litery lepiej było skorzystać z generatora np:. mojego :P Rozgrywka na serwerze 0/10 - Skopiowany spawn... Serwer jak każdy inny zero nowości. Ogólna ocena 0/10 - Bo tak. Serwera nie polecam! Ashuan teraz to dojebałeś... Mój nowy Internet: Odnośnik do komentarza
KrokietyBrykiet Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 A ja pragnę zwrócić uwagę, że na 5 osób , które się wypowiedziało, 2 to Admini tego serwera, a tylko te osoby (admini) wychwalali serwer i nikt inny Serwer kiepski jeden z adminów mianowicie ImahaPL znęca się na graczach: zabija ich, zabiera eq itp. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.