RaVeNAka Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witajco ;p nie moge grać w gta sa bo mam 1/4 ekranu w niektórych grach też tak mam ale jak włącze windows mode to nie mam za rozwiązanie lubie to i 5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheide Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Daj screena, bo nie rozumiem za bardzo o co chodzi. ● exMPC Media Team ● exGold Member ● exModerator ● Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeNAka Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Daj screena, bo nie rozumiem za bardzo o co chodzi. niestety gdy zrobie ekran jest normalny ale moge edytować go i przedstawić jak to mniej więcej wygląda więc zaraz dam @Edit LINK : http://imageshack.us...eztytuuxub.jpg/ widać mam 1/4 ekranu czarnego i 1/4 nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samosznik. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zła roździelczość. Zmień to w Opcje --> Zaawansowane --> Rozdzielczosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeNAka Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @UP Nie działa po prostu jak klikam na rozdzielczość by zmienić oczywiście w grze to nic się nie zmienia pisze że taka sama jest może coś ze sterownikami ? @Edit dobra już działą zmieniało się scrollem obydwaj macie lubie to ;d i 5 na profilu jeśli znajde czyli temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.