Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbity palec-kciuk

Vixerie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jest to taka sytuacja , że grałem w siatkówkę na WF i w ataku uderzyłem mocno piłkę i kolega mi ja zablokował i dostałem mocno z piłki w palec-kciuk :(

Ruszać nim już mogę bo okładałem altacetem okłady w tabletkach z 2 tygodnie.Tylko jak chcę lekko chociaż w piłkę uderzyć to nie mogę lub tą częścią ręki w drugą rękę .Opuchlizny już nie mam...

- Ile może się goić palec ?

- Może jeszcze jest zbita kość ?

- Iść do lekarza?

- Jakie masie byście polecili na ten przypadek ?CHCĘ GO JAK NAJSZYBCIEJ WYLECZYĆ :)

Gdy próbuję zgiąć kciuk do (7) to nie mogę , a w drugiej ręce mogę.

OBRAZEK:

http://img54.imageshack.us/img54/4909/jowiszahh6.jpg

Prosze nie pisać ,że mam iść z tym na forum specjalne :) Pisałem już na forach ale nie odpisują :)

Opublikowano

jakie fora specjalne ??

do lekarza i Ci powie co jest nie tak

przepisze jakas masc i sie szybciej zagoi (chyba)

lub da opatrunek lub jakies usztywnienie na 1-2 tyg.

i sie wyleczy

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ja miałem tak z kością promieniową, grałem w piłkę i stałem na bramce. Dostałem mocno w dłoń i na początku tak bolało, że nie mogłem ruszać i na koniec okazało się, że mam pękniętą kość i ręka w szynę... Polecam jechać na prześwietlenie.

Opublikowano

OMG, głupotą jest nie pójście od razu do lekarza ;], ja bym z tym od razu szedł i tego Ci radze.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Kość napewno nie jest złamana bo moge palcem robić nawet kułka i w dół i góre ruszac :D Ale (7) nie mogę doktknąć kciukiem jak by był jakiś opur...

Opublikowano

to już zapierdalaj do lekarza a nie piszesz tutaj na forum, ... ehh czasami ludzie mają źle w głowie. Ja jak mnie bolała noga to zadupcałem do lekarza bo z tym nie ma żartów, przez takie coś można mieć przejebane do końca zycia.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Niedługo będą na forum pisać co mają zrobić bo im nie staje, albo lakier im się na ch.. zarysował.

Oczywiste jest to że z takimi problemami idzie się do lekarza a nie piszę na forum gdzie 1/2 do gimnazjaliści i dopiero wchodzą w dorosłe życie i nie znają się.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...