Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uzywajac sroKinga dostalem kicka na 7 dni na Babelu gdzie od ponad roku niebylo zadnych banow ;/

niby ostrzegali ale zaden z moich znajomych uzywajac Sbota niedostal bana ;o

przydaly by mi sie jakies przyklady bo puki co to Sbot wydaje mi sie najleprzym wyjsciem...

Opublikowano

Wez slownik w dlon i poczytaj tak ze 2h dziennie.

Co do tematu: Jaki najlepszy? Na pewno jakis platny. Ciezko to wykombinowac.

@Down:

Czy ja sie z Ciebie smieje? oO

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

wiesz co to jest dysleksja i dysortografia?

z kulawych tez sie smiejesz bo szybciej od nich biegasz?

slyszalem o banach na isroBot a nawet na legitach ale na sBocie do tej pory nie dlatego pewnosci niemam bez przykladow

Opublikowano

jesli chodzi o mnie to na 5 kontach jadących na sbocie nie dostalem zadnego bana... a co do

To jest ukryta treść, proszę

te " choroby" potocznie nazywanymi fakt powodują takie kaleczenie jezyka , ALE nie powinny byc one Twoją wymowka na takie uwagi i mithrandir dobrze napisal... Przyzwyczail sie Pan do tej wymówki przez co nie rozwija Pan swego poziomu pisania

TYM BARDZIEJ ze podczas pisania posta na forum , SAMO podkresla błędy , wystarczy zmienic i juz sie nei ma o co czepiac , pozdrawiam :]

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano
te " choroby" potocznie nazywanymi fakt powodują takie kaleczenie jezyka , ALE nie powinny byc one Twoją wymowka na takie uwagi i mithrandir dobrze napisal... Przyzwyczail sie Pan do tej wymówki przez co nie rozwija Pan swego poziomu pisania

tak jak twoją kolego i jak usłyszę te głupotę ze nie masz polskich znaków strzele se w głowę

Twoją
i tu widać ze masz polskie znaki
napisal wymowka byc

przygadał kocioł garnkowi a i gdzie ci kitowcy biegają ??

ja mam srokinga i mi nie dali bana i nie wiem czy czym więcej płacisz za bota tym lepszy ^^

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

[/code]

a o co Ci w tym chodzi , a to ze polskie znaki mam to kuzwa chyba oczywista rzecz z racji ze mieszkam w polsce itd... i nigdy nie pisalem ze nie mam... a to ze mam wyjebane na to czy napisze " sie " czy "się" to aqrat mi zwisa ... grunt ze nie pisze "muj" tudziesz " żecz" ... nie zmiękczając wszystkich wyrazow nie kalecze jezyka tylko przyspieszam swoją wypowiedz... a pisanie bledow typu " muj " to idiotyzm niewytlumaczalny zadna choroba...

@offtop ...

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Admin Cienia
Opublikowano

Zamykam bo spamujecie kurwa..

@SZEF xP

Co ty raportujesz za bzdury wyssane z palca? Zobacz sobie jeśli mlecisz coś o warnach pierw na datę..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...