LamS Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Metin2 PL FB 4.4 Z Tego Tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/604531-dlfb-by-erpel-44/ Dodatkowo używałem : M2 Mod PL i Blokade by bypass 1.6 Jak uruchamiam najpierw (injocter FB) FishBot poźniej włanczam metka (M2ModPL Od kamera) Fish bot sie uruchamia gra tez ale jak klikam Start wyskakuje błąd Adresu HELP pomużcie ... w między czasie dam ss'y @Edit a po 2 chodzi mi o plik metin2client.bin cos mi sie poje***** i jak mam pliczek start.bat (obejscie) metin2client.bin otwiera sie poprzez adobe reader @Edit2 Po włączeniu metina : Po włączeniu start na fb : By GutenMorgen Smok Team Filmy Odnośnik do komentarza
LamS Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ref By GutenMorgen Smok Team Filmy Odnośnik do komentarza
CreeZ Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Mam to samo, cos wydaje mi sie ze wiekszosć to ma. I po fishbocie ; ( Odnośnik do komentarza
sroka12 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 masz net framework 3,5 i microsoft visual c++2008 i 2010 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.