Deroez Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam graczy MineCraft !!! Chciałbym zaprezentować serwer MineCraft Hamachi w wersji 1.2.5 Typ serwera : Jest to serwer Ekonomia ???? Tak mi admin powiedział więc nie wiem o co chodzi ;P Adres Serwera : 5.170.84.31 Slotów jest 10 niedlugo 25 !!! Na serwerze jest brak lagów Whiteliste'a jest włączona Potwory są wyłączone Zwierzęta są włączone Nether (Piekło) jest włączone W skład serwera wchodzą : [HeadAdmin]KidXonPL [Admin]Koksik2 [Admin]TinorontoPL [Admin]Champion491 [Moderator]lolo9 [Moderator]KacpixD Pluginów jest bardzo dużo nawet licząc jest jest ponad 30 takie jak : AuthMe FalseBook WorldEdit WorldGuard PermissionsEx LWC I wiele wiele innych... Id sieci są następujące : ID sieci:KidXonWorldPL KidXonWorldPL1 i tak do 5 Hasła do wszystkich : 123 Jest Bardzo BARDZO dużo budowli Na spawnie jest wiele informacji które mogą się wam bardzo przydać w grze Moim zdaniem serwer jest mocno rozbudowanych nie grałem jeszcze nigdy na lepszym serwerze od takiego Admin jest bardzo humorystyczny ;P I proszę was abyście zagrali Miłej Gry Życzy Wam Administracja Serwera !!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.