Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]pytania

kars12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. czy zwykły strange medigun liczy asyty bo z wiki wiem, że tylko kritziger i quick fix liczą je a ten ładunki UBER.

2. Jak dodać własny rysunek na server, bo często widzę dziwne rysunki na ścianach.

3. Mój kolega znalazł drwinę High Five dlaczego nie może jej wymieniać w jego ekwipunku piszę nie podlega wymianie.

Opublikowano

1. Powinien wszystko liczyć, ale nie potwierdzę, bo nie mam owego przedmiotu :P

2. Prawdopodobnie to śpreje co człowieki sprejują na ścianach no i tak sobie tam siedzą :P

3. Jeśli jest f2p, to nic dziwnego, bo do momentu przejścia na premke wszystkie przedmioty dla niego w grze wyglądają na wymienialne, a tak naprawdę są niewymianialne.

classes06.png

Opublikowano

1. czy zwykły strange medigun liczy asyty bo z wiki wiem, że tylko kritziger i quick fix liczą je a ten ładunki UBER.

2. Jak dodać własny rysunek na server, bo często widzę dziwne rysunki na ścianach.

3. Mój kolega znalazł drwinę High Five dlaczego nie może jej wymieniać w jego ekwipunku piszę nie podlega wymianie.

1.Liczy asysty i ubery.

2.Pewnie to spraye, poszukaj na goglach "jak użyć własnego spraya do tf2"

3.Jest F2P, musi kupić coś w sklepie mann co aby móc się wymieniać - inaczej mówiąc musi wydać minimum 5 jełro żeby móc się tym wymienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...