wizok2444 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam. Mam problem związany z czatem, gra odpala się jak zawsze wszystko ok, ale jak najeżdżam na chat to czy wybiorę FR EN czy PL to nigdzie niema kanałów ... na czacie nikt nie piszę, nie wiem o co cho.. pomóżcie będę wdzięczny ! jaka jest najseksowniejsza kobieta na świecie? Odpowiedź: Nauczycielka, bo: 1. ma klasę 2. ma okres dwa razy do roku 3. stawia pałę w dwie sekundy 4. potrafi pieprzyć 45 minut bez przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtturbo128 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja mam tak samo tak jak wszyscy grający w nfs. Dlatego że był atak hakerów i Admini naprawiają i zablokowali czat, napewo bedzie dzialąć ale troche później. Myślę że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizok2444 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wszyscy tak mają, ok no to dzięki bardzo masz like jaka jest najseksowniejsza kobieta na świecie? Odpowiedź: Nauczycielka, bo: 1. ma klasę 2. ma okres dwa razy do roku 3. stawia pałę w dwie sekundy 4. potrafi pieprzyć 45 minut bez przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wyjaśnione. Zamykam by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.