PARANO1D Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Postacie: rumble vs vladimir. Zależy mi na:Dobrym solo topie ze spoko dmg i żeby nie był papierowy. Dodatkowe informacje:Dobrze by było żeby postać się nie nudziła i przynosiła mi frajdę z gry.Vladem już grałem jest spoko ,lecz rumblem nie grałem ani razu.Ważne też by postać dobrze dawała sobie radę w late,mid,early game. Moje poradniki: 1.Nidalee offtank http://www.mpcforum.pl/topic/620034-poradnik-nidalee-offtank/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jowe. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jak grałeś vladem to możesz go wziąć też nie grałem rumble spróbuj nim na pbe. Ale jestem bardziej przekonany do vladimra bierz go ma fajne skile By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpion28 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jeśli chodzi o solo topa to ja polecam Vladimira. Bardzo trudny do zgankowania dzięki W, heal z Q. Papier może na początku, lecz później ma dużo hp z buildem na AP ( ponad 3k ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARANO1D Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ref Moje poradniki: 1.Nidalee offtank http://www.mpcforum.pl/topic/620034-poradnik-nidalee-offtank/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamko01 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 + i - Vlada. Plusy: - dobry "lane sustain" (długo może być na linii nie wracając do bazy) dzięki możliwości wysysania życia z przeciwników - Q skill - brak many/energii - używane umiejętności zabierają Vladimirowi jego życie - znakomite "escape ability" pozwalające wydostać się niemal z każdej opresji - jak na maga posiada sporą ilość życia (dzięki passive) Minusy: - po użyciu Q skilla jego potencjał do zadawania obrażeń znacząco maleje (dobry gracz zamiast uciekać zaatakuje wtedy i zabierze Vladimirowi znacznie więcej HP niż Vlad zabrał jemu) - agresywna gra przeciwnika może zmusić Vladimira do bardzo defensywnej gry lub częstych powrotów do bazy (wszystko zależy przeciwko komu gra Vladimir) Imo z tych dwóch polecam Vlada, bardzo dobry jest na Solo Top'a.Z niego też można wyciągnąć Fun'a Rumble to nudna postać, grałem parę razy ale nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.