Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PL2 - Serv

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie gdzie bić Vegą z dezajnem Avenger 12 lv

6 LF3 2LF2 Genki na kredyty, podstawowe dodatki rep 3,ladownia,amka itd. 5 flaxów

Gdzie nie wylecę to dostaje po dupie od Goliatów z havocami, fe ... nie zdąże dolecieć do portalu :x

Ze skylabu regularnie przesyłam złotko ale co z tego jak i tak większego zarobku z niego nie ma...

gdzie nie wylecę na 2-3 / 2-4 to mnie po 3 minutach zabije golec i tyle z latania .... PS . nie ogarniam DK/ lordakium ;/

Zostają mi streunerY i małe krychy, może ktoś poradzi coś więcej gdzie expic drony i potem je sprzedawać bądź szybko się dorobić ?

I ewentualnie jak ogarniać DK ale z moim eq'u raczej można pomarzyć ;) . Czekam na odpowiedzi.

Dodam że serwer Pl2. EIC

Pozdrawiam.

Opublikowano

graj na jakims nowszym serv,tam nie ma tylu golcow z havocami, pl1 i 2 to servy dla dobrych graczy ;d albo wyboc se tam takiego wlasnie golca a co do expa to lepiej leonkiem drony exp, i na 1 gali lepiej on bije niz vega

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...