Pafio Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 91.234.217.14 Witam Serdecznie. Mam zaszczyt zareklamować wspaniały serwer Minecraft o nazwie Świat Pixeli Parametry: Sloty: 30, liczba ulegnie zmianie niebawem aż do 100 slotów. Nether: ON Potwory: ON Zwierzęta: ON Dobra Zabawa: ON Ogarnięta Administracja: ON Dzieci Neo: OFF Możliwość robienia frakcji bez problemowo Non_Premium Team: Właściciele: Morrrrgan huberturbanek97 Rasta_Faja Administratorzy: Chinol PlBarszczuPl Moderatorzy: Rekrutacja Pluginy: Factions McMMO AutchMe WorldEdit WorldGuard i inne w planach x-Level @Ref Odnośnik do komentarza
Ashuan Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Na jaką wersję gry jest serwer?PS fajny avek ;d Może kiedyś coś tu będzie Odnośnik do komentarza
ForestGainer Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Słaby serwer w kategorii od 1 do 10 to oceniam na 3. Odnośnik do komentarza
Pafio Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Lol nie wiem czemu taka slaba ocena ale ok. a wersja to 1.2.5 Odnośnik do komentarza
SwiatPixeli Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Wbijac Wbiajc o 15 event Odnośnik do komentarza
SwiatPixeli Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @Ref @Ref Odnośnik do komentarza
SwiatPixeli Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ... ..... @Ref Odnośnik do komentarza
xxXSekuXxx Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Za co dostałem bana ? za fly hack ? Włączyłem ponieważ Gracz o nicku Wiktor143 po 1. Mial eq od admina - wszystko ulepszone na V w itemkach 2. mial hacki - fly sh itp to co wlaczylem 3. napadł na naszą gildie Więc sie wkurzyłem i wlaczylem tego hacka żeby go zabić ! a tak przy okazji dostał bana a admin Plajer go odbanował i go obraniał że nie ma cheatów itp.. a cała nasza gildia widziala jak latal i zabijal wszystkich do okola ! Pozdro dla serwa.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.