Igorecki94 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam. Mam problem. Otóż u instruktorów mocy od początku miałem instr mocy i fryzury dla różnych klas. Ale na dole mam też żółć i nie wiem jak się jej pozbyć. Dorzucam ss Pozdrawiam. Igorecki94 Odnośnik do komentarza
Lesteross Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pokaż, co wstawiłeś w shop_item Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania . Odnośnik do komentarza
Igorecki94 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Proszę oto SS [/img] Odnośnik do komentarza
kubersio Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pewnie wstawiłeś te nowe fryzury i nie masz ich ikon . Odnośnik do komentarza
Igorecki94 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ok, już wiem o co chodzi i teraz to poprawiam. Macie po + za chęci. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.