PRO4444PL Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam po pewnym czasie gdy zainstalowałem gre to przeglądałem e-maile i tam znalazłem e mail od EA(gra sie wtedy aktualizowała)ktory mial czarne tło i tam pisało KLIKNIJ TUTAJ a ja kliknołem.I nagle pisze,, twoje konto EA zostalo dezaktywowane!!!''!WTF! I prosze was o pomoc .Moze dadzą 2 cd-key lub aktywują tamto konto.(na tamtym koncie uzyłem cd-keya!!!) Próbowałem tego :https://help.ea.com/pl/article/problem-z-aktywacja-konta-w-origin ale nie moge znaleść tych plikow ,oczywiscie jakbym mógl to like 300000000000000000 razy na raz A ,mam WIN 7 64 BIT Pisalem e-maile do nich ale nie odpisuja i podejcie adres do nich dla pewnosci czy na dobry adres wyałałem. / Odnośnik do komentarza
dawid11117777 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wiesz to ciężki przypadek że tak powiem radził bym zadzwonić do nich na pomoc techniczną . Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 hmm,skontaktuj się z pomocą techniczną gdyż to jest dziwny problem,masz może adres tego e-maila ? Odnośnik do komentarza
PRO4444PL Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Tak mam napisalem do nich ale czekam na odp. / Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Możesz dać tutaj dokładną treść e-maila (najlepiej screenshot)? Pisz do supportu: http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/ Odnośnik do komentarza
PRO4444PL Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ok scren zaraz bedzie i thx ze pomagacie. @ screen: http://imageshack.us/f/41/emailktorydostarm.png/ / Odnośnik do komentarza
Mati88404 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A możesz wogóle wejść na swoje konto w origin? Jak nie to tylko pozostaje kontakt z supportem. Ja polecam ci live chat ale musisz ogarniać angielski na podstawowym poziomie Odnośnik do komentarza
PRO4444PL Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie moge wejsc bo gdybym mógł to problemu by nie było . / Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Taki E-mail przyszedł? Zamaż tylko poufne dane, resztę pokaż... kto jest nadawcą? Pisz do supportu, My ci inaczej nie dopomożemy. Odnośnik do komentarza
PRO4444PL Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Tyle, zamazałem dane poufne było tylko tyle a na odp od supportu czekam. A nadawca to EA / Odnośnik do komentarza
h2o Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zamiast pisać do nich maile po prostu wejdź na live chat amerykański i po 10 min masz problem rozwiązany. Pokaż im screena i będzie ok. Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to". Odnośnik do komentarza
PRO4444PL Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 A możesz mi wytłumaczycć jak to zrobic POZDRAWIAM i oczywiscie LI. Niech ktoś wytłumaczy jak tam na tym live hacie pisac, / Odnośnik do komentarza
32stycznia Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Nie wiem jak to naprawić ale znam chyba przyczynę: Nie wczytałeś grafiki w emailu i pewnie klikałeś w ciemno w jakiś link który był podpisany do dezaktywacji/usunięcia konta... Tak zawsze jest kiedy zakładasz nowe konto - masz dwa linki jeden do aktywacji drugi do dezaktywacji i chyba kliknąłeś nie to co trzeba ;/ Nie wiem jak ci pomóc jedynie musisz napisać do supportu po angielsku.. Raz też tak zrobiłem i usunąłem konto na metinie na szczęście było całkiem świeżo zrobione i puściutkie Odnośnik do komentarza
PRO4444PL Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ok panowie z EA na live chacie POMOGLI Temat do zamkniecie a dla was WSZYSTKICH like za CHECI. / Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.