Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bf 3 problem z kontem i aktywacja

PRO4444PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po pewnym czasie gdy zainstalowałem gre to przeglądałem e-maile i tam znalazłem e mail od EA(gra sie wtedy aktualizowała)ktory mial czarne tło i tam pisało KLIKNIJ TUTAJ a ja kliknołem.I nagle pisze,, twoje konto EA zostalo dezaktywowane!!!''!WTF! I prosze was o pomoc .Moze dadzą 2 cd-key lub aktywują tamto konto.(na tamtym koncie uzyłem cd-keya!!!)

Próbowałem tego :https://help.ea.com/pl/article/problem-z-aktywacja-konta-w-origin

ale nie moge znaleść tych plikow ,oczywiscie jakbym mógl to like 300000000000000000 razy na raz :)

A ,mam WIN 7 64 BIT

Pisalem e-maile do nich ale nie odpisuja i podejcie adres do nich dla pewnosci czy na dobry adres wyałałem.

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

hmm,skontaktuj się z pomocą techniczną gdyż to jest dziwny problem,masz może adres tego e-maila ?

random.jpg

Opublikowano

Możesz dać tutaj dokładną treść e-maila (najlepiej screenshot)?

Pisz do supportu:

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

Opublikowano

A możesz wogóle wejść na swoje konto w origin? Jak nie to tylko pozostaje kontakt z supportem. Ja polecam ci live chat ale musisz ogarniać angielski na podstawowym poziomie

Opublikowano

Taki E-mail przyszedł?

Zamaż tylko poufne dane, resztę pokaż... kto jest nadawcą?

Pisz do supportu, My ci inaczej nie dopomożemy.

Bywalec
Opublikowano

Zamiast pisać do nich maile po prostu wejdź na live chat amerykański i po 10 min masz problem rozwiązany. Pokaż im screena i będzie ok.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

A możesz mi wytłumaczycć jak to zrobic :) POZDRAWIAM i oczywiscie LI.

Niech ktoś wytłumaczy jak tam na tym live hacie pisac,

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

Nie wiem jak to naprawić ale znam chyba przyczynę:

Nie wczytałeś grafiki w emailu i pewnie klikałeś w ciemno w jakiś link który był podpisany do dezaktywacji/usunięcia konta... Tak zawsze jest kiedy zakładasz nowe konto - masz dwa linki jeden do aktywacji drugi do dezaktywacji i chyba kliknąłeś nie to co trzeba ;/ Nie wiem jak ci pomóc jedynie musisz napisać do supportu po angielsku.. Raz też tak zrobiłem i usunąłem konto na metinie na szczęście było całkiem świeżo zrobione i puściutkie ;)

47717999515599692735.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...