Skocz do zawartości

[Q] Bf 3 problem z kontem i aktywacja

PRO4444PL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po pewnym czasie gdy zainstalowałem gre to przeglądałem e-maile i tam znalazłem e mail od EA(gra sie wtedy aktualizowała)ktory mial czarne tło i tam pisało KLIKNIJ TUTAJ a ja kliknołem.I nagle pisze,, twoje konto EA zostalo dezaktywowane!!!''!WTF! I prosze was o pomoc .Moze dadzą 2 cd-key lub aktywują tamto konto.(na tamtym koncie uzyłem cd-keya!!!)

Próbowałem tego :https://help.ea.com/pl/article/problem-z-aktywacja-konta-w-origin

ale nie moge znaleść tych plikow ,oczywiscie jakbym mógl to like 300000000000000000 razy na raz :)

A ,mam WIN 7 64 BIT

Pisalem e-maile do nich ale nie odpisuja i podejcie adres do nich dla pewnosci czy na dobry adres wyałałem.

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Nie wiem jak to naprawić ale znam chyba przyczynę:

Nie wczytałeś grafiki w emailu i pewnie klikałeś w ciemno w jakiś link który był podpisany do dezaktywacji/usunięcia konta... Tak zawsze jest kiedy zakładasz nowe konto - masz dwa linki jeden do aktywacji drugi do dezaktywacji i chyba kliknąłeś nie to co trzeba ;/ Nie wiem jak ci pomóc jedynie musisz napisać do supportu po angielsku.. Raz też tak zrobiłem i usunąłem konto na metinie na szczęście było całkiem świeżo zrobione i puściutkie ;)

47717999515599692735.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Q] Bf 3 problem z kontem i aktywacja   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...