Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Decoratives Mod for Minecraft 1.2.5

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano .Znalazłem chyba fajnego mada i go wam dam ;D

Hi there Minecrafters! This mod is developed especially for you creative heads out there and generally just every Minecraft player. It?s the Decoratives Mod for Minecraft 1.2.5 by Ian5133. I am sure that every player has experienced the moment where you just finished building your huge fantastic castle or whatever and wondered how the hell am I supposed to decorate or furnish it ? What everyone wish had existed in Minecraft are tables and chairs..so that we won?t have to use stairs and pressure plates and fences instead. And you do agree with me right? Well here are the things added by this mod: tables,chairs,stained glass,carpets,fire pits, fancy wood and stone, smooth sandstone, glowstone torches, pure glass, and concrete.

So that?s generally how the mod goes. So if your not impressed just yet, get it for the sake of tables and chairs That?s what I actually thought of when getting this mod. The stained glass is just a bonus. What I?m still wondering is why haven?t Notch put goddamn tables and chairs into Minecraft? Well I guess that?s all this mod does, all of you can now go flood your castles with theses decorative blocks. Have fun with your chairs!

Tłumaczenei PL by google ;D

Witam Minecrafters witrynie Mod ten jest opracowany specjalnie dla was, kreatywnych głowach i tam na ogół tylko każdego gracza Minecraft. To Mod Decoratives dla Minecraft 1.2.5 przez Ian5133. Jestem pewien, że każdy gracz doświadczył momentu, w którym właśnie skończył budowania ogromny fantastyczny zamek czy cokolwiek innego i zastanawiał się, jak do cholery mam do dekoracji lub dostarczyć go? Co każdy życzenie istniał w Minecraft są stoły i krzesła .. tak, że nie będzie musiał korzystać ze schodów i talerze ciśnienia i ogrodzenia zamiast. A ty się nie zgadzasz się ze mną w porządku? Więc tutaj są rzeczy dodane przez tego moda: stoły, krzesła, witraże, dywany, paleniskami fantazyjne drewno i kamień, gładki piaskowca, latarki glowstone, czyste szkła i concrete.So to generalnie jak mod idzie. Więc jeśli nie jest twoim wrażeniem jeszcze, zdobyć go dla dobra stołów i krzeseł To, co tak naprawdę myśli, kiedy uzyskiwanie ten mod.Witraż to tylko bonus. Co mam jeszcze zastanawiasz się, dlaczego nie Notch umieścić cholerny stoły i krzesła w Minecraft? Więc myślę, że to wszystko to mod ma, każdy z was może teraz pójść zaśmiecasz sobie zamki z tezami dekoracyjnych bloków. Baw się dobrze z krzesła!

How to install Decoratives Mod for Minecraft 1.2.5

Download and install ModLoader and Minecraft Forge

Download the Decoratives Mod for Minecraft 1.2.5 (link below)

Put the mod (.zip file) at ?/.minecraft/mods folder

Launch Minecraft

Enjoy!

Dl :

http://MakinWasLubi.pl/1456430/decoratives1-4-2

Dodam potem !

ModLoader Dl :

http://MakinWasLubi.pl/1849S

Minecraft Forge Dl :

http://www.mediafire.com/?1k589mx02cb5k4f

oDYVDfv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...