Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] 6300 ip

pat531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: fiora vs vladimir vs. cassiopeia vs volibear

Zależy mi na: strong mid/late (fiora vs voli na solo) (a vlad i cassio na mida)

Dodatkowe informacje: prosze o podanie + i - wszystkich postaci :)

Opublikowano

Fiora też jest niezła na Solo Top'a, ale Volibear jest o wiele lepszy. Na solo z pewnością wygrała by Fiora, jej Boost do DMG (W), jej Boost do Att Speed'a (E), doskok QQ, a i jeszcze ult'i co odbija się 5 razy -,-, wystarczy wyczuć moment kiedy Voli nabije 3 stuck'i na W i dać swoje W i nie ma DMG.

Na mid'a imo lepsza Cass, świetny nuker, trutka, dobre Tf'y może zestunować/spowolnić 5 osób. Taki Vlad ma małe szanse, ponieważ jak trafi na agresywnie grającą Cass to częste powroty do bazy.

wobqx.jpg
Opublikowano

Fizz-Świetna postać dobre middle i late, early takie sobie dobrze się nim gra na midzie kolejna postacią którą możesz wziąć to Volibear też świetna postać dobrze spisuje się na solo topie.

Sygnapng_rwrsena.png

Opublikowano

Fizz - dobry system ucieczki i gonienia ,jak si na początku nafeeduje =GG ,może unikać skilli skillem E np. ulti karthusa,rekin fizza,laser lux ,koloveigara i wiele wiele innych.Jak użyje E nie można go namierzyć chyba że skill jest obszarowy.Q dobre do gonienia nawet do ucieczki.W działa jakby trucizna dobre na np. tryndamere jak użyje ulti to go to zabije . Licze na

Lika :P

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

To zależy od tego kim lubisz grać.

Ja polecam z tych wszystkich Fiore.

Budujesz ja pod zwykłego AD Carry, tiamatki robią z ulti kompletną miazgę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...