Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Auth, Db dzialają, a channele padaja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dedyka.. Wszystko smiga, problem w tym, ze po dodaniu mapy jest problem. Po wlaczeniu serwera channele padaja - padaja zaraz po wlaczeniu czyli wpisuje komende startu, laduja sie mapy itd i koniec, zaczynaja sie wylaczac procesy channeli, a mam ich 4 + ch99 czyli ox, wojny.

Co najgorsze w sysserach channeli nie ma nic... Wycziscilem logi, i wrzuce tutaj syssery auth i db po wlaczeniu serwera, moze akurat ktos mial podobny problem:)

auth

SYSERR: Apr 28 17:34:31 :: SetBilling: cannot find login key 655360

db

SYSERR: Apr 28 17:16:50 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default

SYSERR: Apr 28 17:16:52 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Column 'name' in field list is ambiguous

query: SELECT pid, name, date FROM monarch_candidacy a, player b where a.pid = b.id

SYSERR: Apr 28 17:31:02 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 24

SYSERR: Apr 28 17:33:54 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 20

SYSERR: Apr 28 17:34:14 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 21

SYSERR: Apr 28 17:34:30 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 22

SYSERR: Apr 28 17:35:10 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 23

Wiem ze mam blad zwiazany z monarchami, ale to wczesniej nie przeszkadzalo, a to FDWATCH nie wiem co znaczy, nie spotkalem sie wczesniej.

ps: dodam ze gdy usune tą mape z indexu i configow channeli to problem znika, czyli musi byc to wina mapki.

Prosze o pomoc, dziekuje z gory.

Opublikowano

Pozniej sprobuje z innym id w indexie.. W tym problem ze w channelach logi są czyste, jedynie w db i auth wywala to co napisalem w pierwszym poscie. Co do mapki to dziala, mam ja z e..pvpers i innym smiga.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem że data stara ale odpowiedzi brak.

Każdy kto ma takie oznaki "padanie ch bez powodu" niech dobrze poprzeglada swoje configi i id map.

Nie interesuje mnie czy dasz mi "+" czy "-" jestem tu aby dzielić się swoją wiedzą i czerpać wiedzę od innych.

www.antero.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...