Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

DudiKoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem z komputerem. Mianowicie przy włączaniu komputera pojawia się jak chce uruchomić system (awaryjnie normalnie itp.) kiedy wybiorę normalnie system się ładuję i gaśnie ładowanie i koniec dalej się nic nie dzieje.(dodam ze dzieje się tak tylko przy pytaniu jak chce go włączyć, po poprzednim błędnym wyłączeniu systemu gdyż okno zamykania nie znikało przez dobre minuty). System zaczyna dzialac porawnie po wlaczniu trybu awaryjnego a nastepnie jego zamkniecie i ponowne odpalnie komputera, wtedy nie pojawia sie zapytanie i system uruchamia sie normalnie. Dodam ze mam Windows Vista Ultimate 64. Prosze o pomoc i pozdrawiam oraz bardzo przepraszam jak nie ten dzial.

Windows 8

JavaPlugin

Opublikowano

Heh, tak to jest gdy komputera nie umie się wyłączyć ,,jak Bóg przykazał". Zapewne zostały uszkodzone jakieś pliki. Przeczyść rejestr kompa, może pomoże.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Zrób formata. Powinno pomóc. A jak nie to podaj więcej informacji i nie pisz tak chaotycznie, komputer raczej nie umrze... A nawet to co tam... xD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...