Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Crash przy logowaniu

filipens123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poczekać? Kupiłem nx już wczoraj straciłem 1 dzień i dziś kolejny mam stracić? OMG......

Z tego co wiem nexon przedłożył ważność zakupionych rzeczy o czas robienia serwerów

Mam to samo,

nie możesz połączyć się z serwerami,wystarczy poczekać ;]

Jak ma czekac jak wywala gre do pulpitu? Zresztą ja mam tak samo

Opublikowano

Jak ma czekac jak wywala gre do pulpitu? Zresztą ja mam tak samo

Chodziło o to żeby poczekał aż to naprawią -_-

Opublikowano

Chodziło o to żeby poczekał aż to naprawią -_-

No spoko :D

OMG.. Znowu mam czekać kolejny dzień ? I NX się marnują ..

Nie wiem ile będzie trzeba czekać a NX mogą chwile poczekać xD

Opublikowano

Czekać? Wiesz, że nx kupuje się za realne pieniądze ? Ja je wydałem i chce z nich korzystać już wczoraj 1 dzień minął i dziś mija kolejny. Więc ogarnij się.

Opublikowano

Czekać? Wiesz, że nx kupuje się za realne pieniądze ? Ja je wydałem i chce z nich korzystać już wczoraj 1 dzień minął i dziś mija kolejny. Więc ogarnij się.

Ogarnąć to ty sie mozesz bo jesteś przerażony jak dziewczynka a to tylko gra. Co do kosztów NX też wiem wiec nie licz że zabłysnąłeś wiedzą ;]

przynajmniej jobsy sa fajne ^^

No własnie wczoraj udało mi się zobaczyć jakie są ale ani jednego nie zagrałem bo nie mogłem wejść na żaden serwer;/

Opublikowano

Człowieku NX Ci nie znikną -.- , a jak chcesz, by gra działała to poczekaj do wieczora. (jest coś takiego jak facebook, i tam piszą co się dzieje -.-) Chyba życie Ci się nie zawali jak poczekasz, a i słoneczko jest za oknem.

dópa!

Opublikowano

Zgadzam się z zobaf :D piękna pogoda dziś jest świeżego powietrza złap i poczekaj :D

P.S. na stronie combata również jest info ze przez dzisiejszy dzień tez mogą być wyłączone serwery

Opublikowano

OMG.. Znowu mam czekać kolejny dzień ? I NX się marnują ..

Jeśli kupiłeś broń za NX to ci przedłużą ją o 48h więc bez przesady. Czytaj co nie co Newy z stronki CA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...